Otthonunkban a természet - Különleges vadászbútorok a FeHoVa kiállításon

Tömörfából készült, hajlított üvegajtós fegyverszekrény, szarvasokkal díszített íróasztal, faragott vaddisznó a szerkényen. A Pfiffer család 1994 óta valósítja meg a vadászok álmait, a szebbnél-szebb bútorokat sokszor egyedi megrendelések, elképzelések alapján készítik el nemes tölgy, kőris, bükk, cseresznye vagy fekete diófa alapanyagokból. Az Pfiffer Bútor az idei FeHoVa kiállításra is exkluzív bemutatóval készül, ahol szemügyre vehető a minőség, megismerhető a tudás és a rengeteg tapasztalat. Négy napig mindent a szemnek – és talán a kéznek is.
Otthonunkban a természet - Különleges vadászbútorok a FeHoVa kiállításon
„A vadászathoz hozzátartozik az erdő, a fák szeretete, melyből mindannyian erőt meríthetünk. Minden igaz vadász arra törekszik, hogy az erdőből áradó végtelen nyugalmat valamilyen formában hazavigye, és otthonában is élvezhesse. Ha környezetünket olyan bútorokkal rendezzük be, melyek közelebb visznek a természethez, az otthont teremt a lakásunkból.” - vallja Pfiffer János, aki családjával és csapatával már nagy erőkkel készül a Kárpát-medence vadászainak éves seregszemléjére. pfiffer_butor_6 Az A Pavilon 110A standján február 13. és 16. között a HUNGEXPO-ban várják az érdeklődőket és az igényes vevőket - természetesen nem csak a vadászokat, erdészeket, hanem a horgászokat és természetjárókat, természetkedvelőket is.

Vidd be a természetet otthonodba

„Egy tömörfa bútornak utánozhatatlan hangulata van, magában hordozza a múlt eseményeit, arra ösztönöz minket, hogy megőrizve, tovább örökítsük a jövő generációjának. Több mint használati tárgy, átadja a rét illatát, az erdő újraéled, a természet otthonunkba költözik, a család és az életünk szerves részévé válik" - fogalmazta meg hitvallását Pfiffer János. pfiffer_butor_2 A Pfiffer Bútor vadászbútorait faragott vadászmotívumokkal, címerekkel is díszítik. Megrendelésre akár masszív, tisztán tömörfából készült fegyverszekrényt, íróasztalt és egyéb vadászbútorokat is készítenek, sőt akár komplett vadászházak bútorozását is vállalják - magas minőségben, kreatívan, a vevői igényeket maradéktalanul kielégítve, modern és klasszikus stílusban egyaránt. "Egyesítve a tapasztalatot, a tudást és a modern technológiát a rönkök feldolgozásától a fa megmunkálásáig és a felület kezeléséig, a bútorajtók marásától egészen a részletek kidolgozásáig törekszünk a legjobb eredményre”. pfiffer_butor_3 A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb hazai rendezvényén minden érdeklődőt szeretettel várnak, hogy segíthessenek ötleteikkel, tapasztalatukkal a lakberendezési feladatok megoldásában.

pfiffer_butor_logoPFIFFER BÚTOR MÓR:

FeHoVa – Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállítás HUNGEXPO A Pavilon 110A 2020. január 13-16. További információk: www.pfifferbutor.hu (Erdő-Mező Online)