Ha február, akkor FeHoVa! – 2020-ban is Budapesten lesz a magyar vadászok országos találkozója

fehova_2020_clA 2020-as, szám szerint 27. FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás ezúttal is négy napig vár minden vadászt, erdészt, horgászt, természetkedvelőt és fegyverrajongót a HUNGEXPO területén február 13. és 16. között.

A trófeakiállításon ezúttal többek között a Hargita élővilága, Molitorisz Károly és dr. Ádámfi Tamás legkedvesebb trófeáinak bemutatója, valamint Kiss Richárd festményei tekinthetők majd meg. De a rendezvényen megemlékeznek Fekete István és Schell József haláláról is, akik mindketten ötven éve hunytak el.

Természetesen a vadász színpadon láthatók lesznek trófeabírálatok, sólyomröptetések, fegyverkezelési és -tisztítási tanácsadás, divatbemutatók, könyv vagy DVD premierek (Molitorisz Károly, id. Gyimesi György, Tóth Éva, Hidvégi Béla), dedikálások, gasztro programok, a szombati nap pedig ismét a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.

fehova_2_20

De nemcsak a színpad, hanem a kiállítók serege is várja a látogatókat. A kiállításon az erdészeti és faipari cégek is bemutatják termékeiket, szoltáltatásaikat, így ők is hozzájárulnak a színes kínálathoz.

A horgász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a csali-, technikai és újdonság bemutatók. Az érdeklődők belehallgathatnak a 2019-es világbajnokságokról szóló beszélgetésekbe, élménybeszámolókba, hiszen jelen lesznek világverő magyar női válogatott tagjai (Deli Ibolya, Gyulánszki Nikolett, Kovács Hajnalka, Kulcsár Aranka, Rudnay Csilla, Walter-Barna Diána), a szintén világbajnok férfi feeder-válogatott tagjai (Döme Gábor, Erdei Attila, Sipos Gábor, Sivák Mátyás, Szabó Tamás, Walter Tamás), valamint a VB ezüstérmes csónakos pergető válogatott tagjai (Deák Ferenc, Hipszki Róbert, Oláh Peter, Tóth László) is.

fehova_2_28

A hagyományokhoz híven a pergető-medencében és az óriás akváriumnál is szintén érdekes programok zajlanak majd.

Egyidejű rendezvények, programok:

• VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)
• II. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny a Magyar Vadászlap közreműködésével

FeHoVa – 27. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

Időpont: 2020. február 13-16.

Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

fehova_2020

Általános információ:

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

Belépés
Változás az előző évekhez képest!
február 13., csütörtök: kizárólag a III. kapu-n lehet belépni a kiállítás területére
február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu

A helyszínen a pénztárakban érintős bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet belépőjegyet vásárolni, készpénzzel nem.

Bővebb információ: www.fehova.hu

250x250_FEHOVA_Erdo_mezo_20200117

(FeHoVa)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?