Az ellenőr szabálytalanságokat talált, az erdész összeverekedett vele

marosvolgyi_erdokÖsszeverekedett a Maros megyei erdészeti hivatal egyik mérnöke egy helyi erdésszel, miután a szakember egy sor rendellenességet fedezett fel az ellenőrzése alá tartozó területen – tájékoztatott közleményében román állami erdőgazdaság, a Romsilva. A Maros megyei rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A mérnök a fakitermelésnél és a -feldolgozásnál talált rendellenességeket, így ellenőrzést kezdeményezett. Az erdész erről megpróbálta lebeszélni, meg is akarta vesztegetni a hivatal emberék, aki hajthatatlan volt. Ekkor jutott el tettlegességig az ügy.

Az ügyben indított vizsgálat szerint a fizikai agresszióra azt követően került sor, hogy a mérnök és az erdész közösen alkoholt is fogyasztott Marosvásárhelyen. A verekedés során a két férfi könnyebb sérüléseket szerzett. Az Agerpress tudósítása szerint a verekedést az erdész kezdte – a mérnök legalábbis ezt állítja.

okol_verekedes

Gheorghe Mihailescu szerint az alkalmazottak viselkedése elfogadhatatlan, ezért a Romsilva főigazgatója azonnal intézkedéséket tett; vizsgálatot indított és a fegyelmi tanács elé tárta az eseménysorozatot. A román állami erdőgazdaság ígérete szerint az ügy lezárása után is tájékoztatni fogják a nyilvánosságot.

(zi-de-zi.ro)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?