Negyedik lett a magyar férficsapat a korongvadász-világbajnokságon

koronglovo_eb_clA magyar férficsapat a negyedik helyen végzett a Galgamácsán rendezett korongvadász-világbajnokságon. A házigazda Pilisi Parkerdő Zrt. hétfői híradása szerint a Szerdahelyi András, Varga András, Jéri Tamás alkotta hármas 572 pontot teljesítve szerezte meg a negyedik helyet a 16. FITASC Compak Sporting világbajnokságon. A versenyszámot az oroszok nyerték (581 pont) a spanyolok (579) és a franciák (574) előtt.

Egyéni összetettben a korábbi világ- és Európa-bajnok Szerdahelyi András holtversenyben hetedik lett a több mint 700 versenyző közül. Az Európa-bajnok Varga András ugyancsak holtversenyben a 12., a szintén világ- és Európa-bajnoki címmel rendelkező Jéri Tamás holtversenyben a 33. helyet szerezte meg. A kategóriát a francia Charles Bardou nyerte, a második az orosz Ajaal Makarov, a harmadik a litván Virgilijus Grybe lett.

korongvadasz

A csütörtök és vasárnap között megrendezett eseménynek a Pilisi Parkerdő Zrt. Gödöllői Erdészete adott otthont galgamácsai központtal. A Magyar Vadászlövészek Egylete által szervezett gyorsított korongvadász-verseny – amelyen 35 ország képviseltette magát – része volt az “Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás programsorozatnak.

(MTI)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?