Fakitermelői pályázatok az Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői és Nyugat-Cserháti Erdészeténél

fakitermelesAz Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői és Nyugat-Cserháti Erdészete pályázatot hirdet fakitermelői feladatok elvégzésére. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetők személyesen, letölthetők a www.ipolyerdo.hu honlapról vagy e-mailben igényelhetők. A részletes pályázati kiírások alább olvashatók.

Nyugat-Cserháti Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Nyugat-Cserháti Erdészete pályázatot hirdet a 2018. november/2019. december szezon fakitermelői feladatainak elvégzésére.

A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Nyugat-Cserháti Erdészet, 2654 Romhány Szabadság tér 21. címre, szeptember 21-ig.

A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018/2019” címszót nyomtatott betűkkel.

A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Nyugat-Cserháti Erdészetének irodáján (Tel: 06-35/355-135), letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a nyugatcserhat@ipolyerdo.hu e-mail címen.

Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget.

fakitermeles

Diósjenői Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői Erdészete pályázatot hirdeta 2018. október/2019. december szezon fakitermelői feladatainak elvégzésére.

A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői Erdészete 2643 Diósjenő, Erdészet ( 0158/2 hrsz.) címre, szeptember 19.-ig.

A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018/2019” címszót nyomtatott betűkkel.

A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői Erdészetének irodáján (Tel: 06/20-4687030), letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a diosjeno@ipolyerdo.hu  e-mail címen.

Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget.

Ipoly_logo_2018

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?