Fakitermelői pályázatok az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni és Kelet-Cserháti Erdészeténél

fakitermelesAz Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni és Kelet-Cserháti Erdészete pályázatot hirdet fakitermelői feladatok elvégzésére. A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetők személyesen, letölthetők a www.ipolyerdo.hu honlapról vagy e-mailben igényelhetők. A részletes pályázati kiírások alább olvashatók.

Salgótarjáni Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészete pályázatot hirdet a 2018. szeptember 15.-2019 április 30. fakitermelői feladatainak elvégzésére.

A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészete,3100 Salgótarján, Füleki út 148. címre, szeptember 11-ig.

A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018/2019” címszót nyomtatott betűkkel.

A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Salgótarjáni Erdészetének irodáján (Tel: +36-32-430-940), letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a sterdeszet@ipolyerdo.hu e-mail címen.

Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget.

fakitermeles

Kelet-Cserháti Erdészet

Az Ipoly Erdő Zrt. Kelet-Cserháti Erdészete pályázatot hirdet a 2018. október /2019. december szezon fakitermelői feladatainak elvégzésére.

A pályázati felhívás kitöltött mellékleteit zárt borítékban kérjük eljuttatni, vagy postán feladni az:  Ipoly Erdő Zrt. Kelet-Cserháti Erdészete, 3170 Szécsény, Rákóczi út 34. címre, szeptember 26-ig.

A borítékon kérjük feltüntetni:  „FAKITERMELÉSI PÁLYÁZAT 2018/2019” címszót nyomtatott betűkkel.

A részletes pályázati felhívás és mellékletei előzetes bejelentkezés után átvehetőek személyesen az Ipoly Erdő Zrt. Kelet-Cserháti Erdészetének irodáján (Tel: +36-20-2360107 letölthetőek a www.ipolyerdo.hu honlapról, vagy e-mailben igényelhetőek a markusviktor@ipolyerdo.hu e-mail címen.

Jelen pályázati felhívás a kiíró számára nem jelent szerződéskötési kötelezettséget.

Ipoly_logo_2018

(Ipoly Erdő Zrt.)

(* A fotó csak illusztráció!)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?