Szeptemberben lesz a következő erdészeti szakszemélyzet továbbképzés és vizsga

A NÉBIH meghirdette a soron következő erdészeti szakszemélyzet továbbképzést és vizsgát, aminek időpontja szeptember 18. és 19., helyszíne a Földművelésügyi Minisztérium Színházterme.
Szeptemberben lesz a következő erdészeti szakszemélyzet továbbképzés és vizsga
A részletes tájékoztató és a jelentkezési lap megtalálható a NÉBIH honlapján. Dátum: 2018. szeptember 18-19. (kedd-szerda) Időpont: 9 – 16.30 óra Helyszín: Földművelésügyi Minisztérium Színházterem, (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.)

A továbbképzés vizsgával zárul!

Jelentkezni a továbbképzésre kizárólag a NÉBIH honlapján elhelyezett űrlapon lehet. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazoló e-mailt kap minden jelentkező. A továbbképzéssel kapcsolatos kérdések az erdeszet@nebih.gov.hu email címre küldhetők. kiczko_erdeszeti_szakszemelyzet_cl A jelentkezést Debreceni Péter főerdőfelügyelőnél lehet kezdeményezni az alábbi elérhetőségeken. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Erdészeti Igazgatóság Erdőfelügyeleti és Erdővédelmi Szolgálati Osztály 1024 Budapest, Frankel Leó utca 42-44. 06-70/436-03-78 DebreceniP@nebih.gov.hu portal.nebih.gov.hu http://www.facebook.com/nebih.hu (NÉBIH)