Segítsen megtölteni agancsokkal, gereznákkal az új Nyársapáti Erdei Iskolát!

bimbo_brigitta_2Új erdei iskola nyílik Nyársapátban, ahol azonban az oktatási intézménynek mindössze még a falai állnak. Bimbó Brigitta erdész-vadgazda technikus azonban célul tűzte ki, hogy megtölti az épületet gereznákkal, agancsokkal, preparátumokkal és egyéb segédeszközökkel, amiknek segítségével a gyermekek nevelését és tanítását élvezetesebbé lehetne tenni.

Bimbó Brigitta felhívását az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

“Mélyen tisztelt Vadász ill. Erdész társak, itt a Facebook-on. Segítségeteket kérem!
Előszó: Hat évig dolgoztam egy állami erdészeti erdei iskolában. Hirdettem, hogy a “vadász nem gyilkos, az erdész nem fát locsol”. Lassan, de biztosan felnő egy generáció, aki már tisztán lát ezzel kapcsolatban. Ezért élek. Most is.
Hazahívtak a falumba, hogy hozzak létre egy erdei iskolát. Állnak a falak….és ennyi. Hozom a tapasztalatomat és a lelkemet. De lélekkel és tapasztalattal nem lehet megtölteni egy trófeatermet…Így hát:
Akinek van otthon elfekvőben, a garázsban, a padláson vagy akárhol, már fölöslegesnek, vagy réginek, vagy csúnyának ítélt trófeája, kérem ajándékozza oktatási célra, a Nyársapáti Erdei Iskola számára. Ígérem jobb helye lesz nálam, mint a “garázsban”.
Jelszó: Nincs olyan kopott gerezna, vagy sárga agancs, amit ne fogadnék szívesen 🙂
Köszönettel: Bimbó Brigi, erdész-vadgazdatecnikus”

Elérhetőség:
bimbo.brigitta23@gmail.com
2712, Nyársapát, Viola u.19.

Az Erdő-Mező Online és az Erdeiprogramok.hu lábnyomos plakátjából ajánl fel az új erdei iskolának néhány darabot!

bimbo_brigitta_1

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?