Ismét meghódíthatják a magyar erdőket a KAMAZ teherautók

kamaz_duna_auto_1Ismét forgalomba kerülnek a hazánkban a rendszerváltás előtt rendkívül népszerű Kamaz tehergépkocsik. A gyártó termékei akár az erdőket is újra meghódíthatják.

A Kamaz magyarországi partnereként a Duna Autó Zrt. forgalmazza a már európai szabványoknak megfelelő, Euro 6-os motorokkal és korszerű technikai tartalommal rendelkező, új generációs teherautókat. A teljes termékpalettából tíz európai homologizációval rendelkező modell válik elérhetővé utcai és nehézterep kivitelben a magyar piacon.

A márka modern, 290 és 320 lóerős Euro 6C brit gyártmányú Cummins motorokkal és ZF váltókkal felszerelve tér vissza Magyarországra. Az európai piacra szánt járművek összeszerelése az Európai Unió területén belül, Litvániában történik.

kamaz_duna_auto_2

A Kamaz termékpaletta különösen erős off-road kivitelekben, nehezen megközelíthető helyeken történő munkavégzésben, így különösen érdekes lehet a bányaipar, erdő- és mezőgazdaság, fakitermelés, építőipar, közművek számára a különböző hajtásképletekkel: 4×2 4×4, 6×4, 6×6.

Természetesen nem a KAMAZ az egyetlen “feltámadt” erdei járműmárka, hiszen nem is olyan régen mutattuk be az Erdő-Mező élő videóiban a Lada 4X4 (Niva) és az UAZ új típusait. Ezeket a videókat alább lehet megtekinteni:

(vezess.hu, automotor.hu; Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?