Erdészeti géptámogatás: Prémium STEYR traktorok magas felszereltséggel erdészeti kivitelben

4115_profi_classic_erdészetiA már régóta várt erdészeti gépberuházási pályázat lehetőséget nyújt az ágazat technológiai színvonalának javítására. A támogatás segítségével prémium kategóriájú, erdészeti kivitelben kapható STEYR traktorokat is beszerezhet, melyek kiválóan alkalmazkodnak bármilyen erdészeti feladathoz maximális hatékonyságot és nagyfokú üzembiztonságot garantálva a gépkezelő számára.

Az erdészeti kivitel egyik jellegzetességét képező alvázvédelem a motor- és váltóvédő lemezeken kívül tartalmazza a mellső híd, valamint az üzemanyag és AdBlue tartályok páncélozását is. Ezen kívül rövidített, drótkötél függesztésű alsó lépcsőfokok garantálják, hogy a Steyr erdészeti traktorok minden terepen a sérülés veszélye nélkül otthonosan mozogjanak.

A STEYR MULTI „Forest Heavy” felszereltségébe tartozik a haspáncélon túl a 4 oszlopos bukókeret, a motorháztetőn található csővázas védőburkolat, a behajló ágak elleni drótköteles védelem, a hátsó sárvédő-védelem, a polikarbonát hátsóablak. Mindezek mellett a fémbetéttel megerősített oldalfalú Nokian MultiPlus erdészeti gumiabroncsok a minimálisra csökkentett talajnyomással kíméletes munkát tesznek lehetővé, ráadásul megerősített erdészeti szeleppel vannak ellátva.

steyr_cvt_6165_erdészeti

A kényelmes munkavégzést a STEYR PROFI erdészeti kivitelű traktorai tudják fokozni, melyekben – az előzőeken túl – ülésfordító mechanizmus is elérhető, ami a vezetőülést és a karfába integrált kezelőszerveket is fordítja. Emellett kiegészítő másodlagos kormány és pedálkészlet is igényelhető a tolatóüzemű munkavégzéshez.

Kényelmi szempontokat szolgál az opcionálisan választható fűthető szélvédő, hátsóablak és visszapillantó tükör, így a téli munkavégzés során még a legzordabb körülmények között is maximálisan tud teljesíteni Ön és a traktor is.

steyr_cvt_6165_erdészeti2

A rakodó kompatibilis STEYR PROFI esetében a 6 oszlopos bukókeret a fényszórókat is óvja, melyek az akár 16 db nagyfényerejű LED munkalámpával megtámogatva garantálják a tökéletes megvilágítást.

Maximális biztonság és megbízható, gazdaságos működés jellemzi a legmodernebb FPT motorokkal szerelt prémium kategóriás STEYR traktorokat. A motorból kinyert teljesítményt többféle automata programmal rendelkező PowerShift váltók, illetve a legmodernebb fokozatmentes technológiát képviselő CVT hajtóművek közvetítik, melyek elérhetőek 50 km/h-s kivitelben is, így traktorait akár a szállítási feladatokba is bevonhatja. A STEYR erdészeti célokra kifejlesztett modelljei a 99 lóerős kategóriától a legnagyobb teljesítményű, 300 lóerős STEYR TERRUS CVT-ig kérhetőek.

4120_multi_erdészeti

Az erdészeti géptámogatás pályázati kérelmeinek benyújtására 2017. június 1-től van lehetőség. Ne késlekedjen, kérjen bővebb információt már most a STEYR egyetlen hivatalos, hazai forgalmazójától a MAGTÁR Kft.-től!

Honlap: www.magtarkft.hu
E-mail: kovesdi.sandor@magtarkft.hu

(Magtár Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?