Hogy miben jó a Valtra N4 széria?

valtra_n4_1Osztályának legerősebb motorjával van szerelve, az intelligens motorteljesítmény-vezérlés szükség esetén további 20 LE teljesítményt biztosít, a karbantartási költség a minimumon tartható, a TwinTrac segítségével hátramenetben is jól teljesíthet, az üzemanyag-felhasználása pedig alacsony. De még miben is jó az erdészeti munkákra is kiválóan alkalmas a Valkon 2007. Kft. által forgalmazott Valtra N4 széria?

Összegyűjtöttük néhány pontban az érveket:

– Osztályának legerősebb motorjával van szerelve, de finomabb munkák is könnyen végezhetők vele. Az N sorozatú traktorok a piac legerősebb és legreakcióképesebb 4 hengeres SCR motorját kínálják akár 185 lóerős teljesítménnyel és 730 Nm nyomatékkal.

– Az intelligens motorteljesítmény-vezérlés szükség esetén további 20 LE teljesítményt biztosít a PTO- és szállítási feladatokhoz, melyet az AGCO Power megbízhatósága és az intelligens teljesítményvezérlés egészít ki.

– A hosszabb szervizintervallumoknak és az alacsonyabb üzemanyag-felhasználásnak köszönhetően pedig a karbantartási költség a minimumon tartható.

valtra_n4_erdeszet_1

– Technológiája könnyebbé teszi a munkavégzést. Csak nyomja meg az ECO gombot, engedélyezze az U-Pilot funkciót, és kapcsolja be a Powershift váltóautomatika kapcsolóját, és traktorja szinte önmagát irányítja.

– A kipörgésgátló (ASR) optimalizálja a kerekek csúszását, és hatékonyan juttatja a teljesítményt a talajra, növelve ezzel az üzemanyag-gazdaságosságot is. Az összkerékhajtás és a differenciálzár szükség esetén automatikusan bekapcsol.

– Az automatizált kormányzás idő-, üzemanyag- és anyagtakarékos, miközben csökkenti a teljesítmény-eltéréseket is. Az AgCommand telemetriarendszer könnyű hozzáférést nyújt a kulcsfontosságú gépadatokhoz.

– Az egyedi, konvex formájú fülke több helyet és jobb kilátást biztosít, a szükséges vezérlési funkciók pedig azonnal kéznél vannak.

– 360o-os látótér, 270o-os szélvédőtörlő, a fűtött ablakok, a prémium LED-fények és a SkyView tető segítségével minden irányban tökéletes kilátásban lesz része – éjjel vagy nappal, az időjárástól függetlenül.

valtra_n4_3

– A munka nem jelenthet nehézséget. Az új N sorozat ergonomikus kivitele kényelmes és hatékony használatot tesz lehetővé. Az 5 sebességes powershift vagy Direct CVT könnyeddé és ösztönössé teszi a vezetést.

– A napi karbantartás, mint például az olajszint ellenőrzése és a szűrők tisztítása egyszerű és könnyű, a 600 órás szervizintervallum pedig jelentősen csökkenti az általános költségeket.

Az Ön életében nincs két egyforma nap. Éppen ezért az N sorozat traktorai minden elképzelhető feladat során helytállnak, a vegyes gazdálkodástól az erdészeti munkákon át a tejgazdálkodásig.

Az N sorozat nagy teljesítménye minden feladatra alkalmas: a 78 kN emelőképesség szinte bármit felemel, az optimális tengelytáv és a kiegyensúlyozott súlyelosztás pedig az összes kereket a talajon tartja. Az akár 200 l/perc teljesítményű hidraulikanyomás az első és hátsó PTO-val együtt elegendő erőt biztosít a feladatok megoldására.

valtra_n4_erdeszet_2

A mindössze 4,5 méteres fordulókörnek és az állítható QuickSteer funkciónak köszönhetően rendkívüli fürgeségben lehet része, ha a hidraulikus segéddel ellátott első rakodót használja. A TwinTrac segítségével hátramenetben is jól teljesíthet.

Ha felkeltettük kíváncsiságát, további információkért keresse bizalommal Jócsák Attila kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Tel:+36-30/697-4225
E-mail: jocsaka@valkon.hu

Nézze meg a traktorról készített videónkat:

(Valkon Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?