Halálos munkahelyi baleset történt egy szolnoki fafeldolgozóban

feketeHalálos munkahelyi baleset történt Szolnokon, a Szoljon.hu információi szerint az eset a Derula Kft. telephelyén történt hétfőn délután. A fafeldolgozással foglalkozó cégnél található munkagépek egyike sebesített meg halálosan egy ott dolgozó munkatársat.

Az ügyet vizsgálják, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés kapcsán indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A balesettel kapcsolatban a Szoljon.hu megkereste a Derula Kft.-t is, de nem kívántak nyilatkozni a helyi hírportálnak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal az alábbiak szerint nyilatkozott honlapnak:

„2017. 03. 27-én Szolnokon, az Újszászi úton lévő faipari üzemben egy munkavállaló halálos balesetet szenvedett. A bejelentést követően a Szolnoki Járási Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Osztályának felügyelői megkezdték a helyszíni vizsgálatot, amely még most is tart.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a balesetet szenvedett munkavállaló eddig tisztázatlan körülmények között a fadaráló gépbe esett, amelynek következtében életét veszítette. A halálos munkabalesetről bővebb információt csak a vizsgálat lezárta után ad a megyei Kormányhivatal”

(szoljon.hu)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?