A kutyalelövések ellen szervez flashmobot a Párbeszéd Magyarországért

pmSajtótájékoztatóval egybekötött flashmobot, villámcsődületet szervez február 18-án, szombaton, 14:30-tól a budapesti Alkotmány utca és a Kossuth Lajos tér sarkára a Párbeszéd Magyarországért párt. A PM hivatalos Facebook oldalán az alábbi szlogennel hirdeti rendezvényét: “Gyakorlatilag az egész ország vadászterület”.

A Facebookon megjelent felhívás teljes szövege változtatás és kommentár nélkül:

“Azóta én is utánanéztem, és kiderült, hogy gyakorlatilag az egész ország vadászterület. Mindenkiben tudatosuljon, hogy nagyon vigyázzon a kutyájára, mert bármikor lelőhetik.” – a lelőtt kutya gazdája (bővebben: http://bit.ly/2lSvHvv)

Pár nappal ezelőtt egy vadász ismét lelőtt egy kutyát. Az állat és gazdája Budapest közigazgatási határán belül, a mátyásföldi repülőtér mellett sétáltak. Információink szerint a megölt kutya és gazdája tizenkét éve járnak arra, lovarda és kutyaiskola működik a természetvédelmi területnek nyilvánított vidéken.

Nem először fordul elő, hogy vadászok gazdájukkal sétáló kutyákat lőnek le. Elég volt a következmények nélküli gyilkolásból! Az elővigyázatosság és a védelem nem csak a vadállománynak, hanem a társállatoknak is jár.

A Párbeszéd Magyarországért sajótájékoztatóval összekötött flashmobot (villámcsődület) szervez február 18-án (szombat) 14:30-ra a budapesti Alkotmány utca és a Kossuth Lajos tér sarkára. Gyertek, hozzátok a kutyáitokat is és tiltakozzunk közösen a felháborító és értelmetlen gyilkolás ellen!

Helyszín: Budapest, 1054 Alkotmány utca 2. (a Kossuth Lajos tér és az Alkotmány utca találkozása)
Időpont: február 18 (szombat) 14:30

Fontos: aki csak tud kutyával jöjjön.
Elég volt a következmények nélküli gyilkolásból!

pm_kutyakiloves

Kapcsolódó cikkünk:
Vadászok vs. kutyások (Erdeiprogramok.hu)

(Párbeszéd Magyarországért Facebook oldal nyomán)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?