STIHL és LOGOSOL – Társ a vadgazdálkodásban is

logosol_stihlSok gépgyártó és kereskedő vágyik arra, hogy a minőség és megbízhatóság oly mértékben kapcsolódjon márkanevéhez, mint a STIHL és a LOGOSOL esetében. A német és svéd gyártók már Magyarországon is olyan példátlan kereskedelmi és marketing együttműködést alakítottak ki egymással, ami tovább erősíti a márkanevekhez kapcsolódó brandet. A gyártók termékei olyannyira megbízhatóak, hogy aki bemegy egy hivatalos STIHL márkaboltba annak meg sem fordul a fejében, hogy nem tökéletes minőséget vásárol.

Ezért is bír nagy jelentőséggel, hogy a LOGOSOL Magyarország számára a közelmúltban sikerült az általuk forgalmazott STIHL meghajtású termékekkel helyet kapni a STIHL szakkereskedésekben.

“Az eddigi munka eredményeképp több mint 20 márkaboltba kerültünk be, amelyek így kizárólagos LOGOSOL referencia kereskedésekké váltak. Ezt a számot természetesen folyamatosan emelni szeretnénk, amire minden esélyünk megvan, hiszen hamarosan a kisebb kereskedők is látni fogják, hogy érdemes a LOGOSOL termékekkel foglalkozni” – mondta el Vajai András, a LOGOSOL Magyarország műszaki igazgatója.

A LOGOSOL termékeket forgalmazó boltok jelenleg a fővárosban és a nagyobb városokban találhatók, a hazánkban is egyre népszerűbb eszközök már most az ország szinte minden megyéjében elérhetők.

logosol_stihl_

Vajai András kifejtette: „A STIHL szakkereskedésekben minden termékünk megvásárolható, természetesen a STIHL motorfűrészekkel kompatibilis mobil és fix telepítésű fűrésztelepeink is: a Big Mill Timberjig, a Big Mill Basic, a Farmer, az M8 és kéziszerszámaink. A boltok adottságai határozzák meg, hogy hova, milyen bemutató terméket tudunk kihelyezni”.

Ami a szervizt illeti, azt minden esetben a LOGOSOL Magyarország intézi, ám a garanciát ott érdemes érvényesíteni, ahol a vásárlás megtörtént.

Most, amikor a vadászatra jogosultak korábbi területei változhatnak, vagy éppen újakkal bővülnek, esetleg osztódnak, különösen aktuális a LOGOSOL mobil fűrésztelepek alkalmazása. „Korábban is megfigyelhettük, hogy a ciklus utolsó éveiben – a nagyfokú bizonytalanság miatt – a vadászati berendezések (etető, magasles, stb.) darabszáma erősen redukálódik és/vagy állapotuk romlik. Ezeknek a javítására és pótlására legalkalmasabb termékek a LOGOSOL profi és félprofi fűrésztelepei” – fogalmazott a műszaki igazgató.

logosol_big_mill_basic

Ezeket az eszközöket egy motorfűrésszel amúgy is rendelkező vadásztársaság vadőre minden nehézség nélkül tudja kezelni, amivel pénzt és időt lehet megspórolni. A magaslesek, az etetők ugyanis a helyszínen, az ott található faanyagokból, gyors feldolgozást követően összeállíthatóak, így az elkészült berendezéseket nem kell külön szállítani. „5-6 ezer hektáros méretig a Big Mill Timberjig és a Big Mill Basic termékeinket ajánljuk a vadászatra jogosultaknak, melyek szállítására akár egy személyautó is alkalmas lehet. Ennél nagyobb vadásztársaságoknak, állami erdőgazdaságoknak már a komolyabb termékeinket a LOGOSOL Farmer-t és az M8-at kínáljuk, melyek mobil fűrésztelepként és fixen telepített fűrésztelepként egyaránt használhatóak” – mondta el Vajai András. Hangsúlyozta: az a tapasztalatuk, hogy azoknak a hivatásos vadászoknak, akik napi szinten használnak motorfűrészt, nem megterhelő a LOGOSOL termékek használata, a szállítás és anyagmozgatás feleslegessé válásával azonban sok pénzt lehet megspórolni.

A NOVITAS – INVEST Kft. által forgalmazott LOGOSOL termékeket többek között a balatonkenesei Magaspart Vadásztársaság, a Hód Vadásztársaság és az InnoGreen Consulting Kft. is használja bérvadászai és tagjai kényelme és eredményes vadászatainak érdekében.

ELÉRHETŐSÉGEK:
LOGOSOL Magyarország
info@logosol.hu
www.logosol.hu

Nyerj egy LOGOSOL Big Mill Basic fűrésztelepet a hozzá tartozó STIHL MS-391 motorfűrésszel az Erdő-Mező Online és Magazin 2017-es nyereményjátékán.

RÉSZLETEK >>>

nyeremenyjatek_2017

(Rákóczi Ágnes, Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?