MEGOSZ: Előzetes tájékoztatás a magánerdős közfoglalkoztatás 2017. évi megindulásáról

megosz_logo_uj_kiemeltElőreláthatóan 2017. február közepén várható a közfoglalkoztatási keretösszegek megyékre történő leosztása, a Belügyminisztérium ekkor adja meg az idei közfoglalkoztatási programra vonatkozó határidőket és tennivalókat is – derült ki a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének (MEGOSZ) közleményéből. A szakmai szervezet úgy véli, hogy a 2017. március 1-jével induló közfoglalkoztatási programban a magánerdőre vonatkozóan az előző évihez képest nem lesznek változások.

Tisztelt Magánerdős Közfoglalkoztatók!

A közelmúltban számos megkeresést kaptunk a magánerdős közfoglalkoztatási program 2017. évi folytatásával kapcsolatban. Érdeklődésünk alapján az illetékesektől azt a szóbeli tájékoztatást kaptuk, hogy 2017. február közepén várható a közfoglalkoztatási keretösszegek megyékre történő leosztása, és ekkor adják meg az idei közfoglalkoztatási programra vonatkozó határidőket és tennivalókat is. Tehát ekkor érdemes a közfoglalkoztatóknak érdeklődni az illetékes járási hivatalok foglalkoztatási osztályán a részletekre vonatkozóan.

Egyébként az előzetes információk szerint a 2017. március 1-jével induló közfoglalkoztatási programban a magánerdőre vonatkozóan az előző évihez képest nem várhatók változások, nagy valószínűséggel a tavalyi feltételekkel indulhat majd a közfoglalkoztatás.

A Belügyminisztériumtól reményeink szerint a keretleosztásról és a feltételek közzétételéről tájékoztatást kapunk, amit szintén időben eljuttatunk a magánerdős közfoglalkoztatóknak.

A MEGOSZ továbbra is mindent megtesz a magánerdős közfoglalkoztatás zökkenőmentes és a törvényes előírásoknak megfelelő működéséért.

Erdészüdvözlettel:
Dr. Sárvári János
ügyvezető elnök

(MEGOSZ.org, Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?