Óriási sikert arattak a STIHL új kéziszerszámai az AGROmashEXPO kiállításon

agromashexpo_6Hatalmas érdeklődés mellett, a 35. AGROmashEXPO-n mutatta be a széles nyilvánosság előtt a nemrégiben bevezetett új akkumulátoros termékeit a STIHL.

Erdő-Mező képgaléria az AGROmashEXPO-n >>>

Kiemelkedően nagy volt az érdeklődés az Andreas STIHL Kft standjánál az idei AGROmash kiállítás első napján, a Hungexpon. A hazai kiállítások közül ez az egyetlen, ahol a STIHL, mint cég jelenik meg, a többi hasonló eseményen a nagyobb szakkereskedések képviselik a vállalatot. A négynapos szakmai esemény jó lehetőséget ad a számukra, hogy a professzionális eszközeiken túl a lakossági fogyasztók számára bevezetett kompakt akkumulátoros eszközeiket is bemutassák.

“Ez egy rendkívül jó közönségkapcsolati lehetőség a számunkra, hiszen egyrészről közvetlen kapcsolatot tudunk felvenni a vásárlóinkkal, másrészről pedig viszonylag nagy területen szinte minden termékünket be tudjuk mutatni” – mondta Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft ügyvezetője, majd hozzátette a cég fennállása óta minden évben nagy figyelmet fordítanak az AGROmashon való megjelenésükre. Az ügyvezető aláhúzta: az az 50-60 ezer látogató, aki megfordul a kiállításon, egytől egyig fontos számukra. “Sikeres első napot zártunk, bízunk abban, hogy a következőkben is hasonlóan nagy érdeklődés övezi majd termékeinket” – tette hozzá.

agromashexpo_6

STIHL stand az AGROmashEXPO kiállításon – Fotó: Gribek Dániel

Mint ismert, nemrégiben vezette be termékei közé a STIHL legújabb COMPACT termékcsoportját, mely egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kertgondozást. A márka a növekvő fogyasztói kereslet miatt döntött úgy, hogy bevezeti a termékcsaládot, melybe négy eszköz, egy láncfűrész, egy szegélynyíró, egy sövénynyíró és egy fúvógép tartozik a hozzájuk szükséges kiegészítőkkel.

Az Andreas STIHL Kft standja az AGROmash kiállítás teljes időtartalma alatt, január 28-ig megtekinthető a Hungexpo A pavilonjában.

Kapcsolódó cikkünk:
Megérkeztek a STHIL legújabb akkumulátoros kerti gépei

(Andreas STIHL Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?