Agrárgazdasági képzések megvalósítására írtak ki pályázatot – erdőgazdálkodóknak is!

penz_tamogatasAz agrárgazdaság szereplői számára tartható képzések, felkészítő tréningek megvalósítására jelent meg pályázati felhívás 2017. január 25-én a Vidékfejlesztési Program keretében. Az érintett szervezetek 6,2 milliárd forintra nyújthatják be támogatási kérelmeiket.

A gazdálkodók versenyképességét alapjaiban határozzák meg szakmai ismereteik, tudásszintjük éppen ezért fontos cél annak bővítése, korszerűsítése. A cél elérését a képzéseket szolgáltató szervezetekkel történő szoros együttműködés szolgálja, amelyhez a most megjelent vidékfejlesztési pályázat is hozzájárul.

A 6,2 milliárd forint keretösszegű felhívás az agrárágazat humán hátterének fejlesztését célozza, ami hozzájárul a vidéki területek gazdasági növekedéséhez, a mezőgazdasági termelők, élelmiszer feldolgozók, valamint erdőgazdálkodók fenntartható és versenyképes gazdálkodásának elősegítéséhez.

A Vidékfejlesztési Program keretében megjelent pályázatra 2017. március 27. és 2019. március 26. között nyújthatók be a kérelmek a www.mvh.allamkincstar.gov.hu weboldalon. Az első értékelési szakasz 2017. április 28-ig tart. Az értékelési határnapokig benyújtott projektek együttesen kerülnek elbírálásra.

A Miniszterelnökség felhívja az érintettek figyelmét, hogy a pályázati felhívás részleteiről a www.szechenyi2020.hu weboldalon tájékozódhatnak. Részletek >>>

(Miniszterelnökség)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?