AGROmashEXPO 2017 – Termékdíj az erdőben is jól teljesítő Antonio Carraro TONY TR 9800 traktornak

antonio-carraro-tony-9800-tr-traktor2017-ben január 25. és 28. között rendezik meg az AGROmashEXPO és AgrárgépShow mezőgazdasági kiállítást a budapesti HUNGEXPO területén, ahol minden évben láthatók erdészeti gépek is. Ez idén sem lesz másként, ahogy az is változatlan, hogy a szervezők ezúttal is meghirdették a termékdíj pályázatot. Nemzetközi Termékfejlesztési Díjat kapott többek között az Antonio Carraro Tony 9800 TR traktor, amely az ültetvényápolás mellett erdészeti – közelítési – feladatokra is kiválóan alkalmas lehet.

Antonio Carraro Tony 9800 TR traktor

Az összes technológiai újítás megtalálható az Év Speciális Traktora 2017 díjat elnyert Tony 9800 TR (TR – hidraulikus első kerék kormányzás) modellben, amelyeket azért hoztak létre, hogy nagymértékben javítsák az emberi munkavégzés körülményeit, növeljék a hatékonyságot és a precizitást. A gyártó számára elsődleges szempont, hogy az ember és a gép között összehangolt együttműködést alakítson ki.

agromash_termverseny_antonio-carraro-tony-9800-tr-traktor

Energiatakarékos, ezáltal környezetkímélő. Szükség esetén felülbírálja a gépkezelő által megadott adatokat – amennyiben a munkakörülmények ezt megkövetelik. Optimalizálja a traktor működését. Kiemelkedően pontos és egyenletes munka végezhető-e speciális modellel: tökéletesen pontos permetszer-kijuttatás, talajművelés, nyírás, szárzúzás, kaszálás, csonkázás. Alacsonyabb talajtömörítő hatás, kedvezőbb teljesítmény, alacsony üzemanyag-fogyasztás, nagyobb stabilitás jellemzi a Tony 9800-as modellt.

ITAC rendszer: nagyobb ellenőrzést tesz lehetővé a traktor irányításában, több funkciót, nagyobb érzékenységet és precizitást, kedvezőbb helykihasználtságot és nagyobb kényelmet jelent. CanBus kommunikációs rendszer: adaptációjával a hihetetlen mennyiségű információ a technológiai párbeszéddel az ellenőrző egységek között fénysebességgel halad.

antonio-carraro-tony-9800-tr-traktor

Új fejlesztésű hibrid hajtómű: hidrosztatikus – robotizált mechanikus, ami fokozatmentes sebességbeállítást tesz lehetővé, 10 m/h és 40 km/h közötti tartományban. A rendszer különlegessége, hogy ötvözi a fokozatmentes sebességbeállítást biztosító hidrosztatikus hajtóművet és a robotizált elektromechanikus váltót, amelynek köszönhető alkalmas nehéz vontatási feladatok végzésére.

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?