Női versenyzők és lánykérés a Göbös-majorban – Kisfilm a Göbös-majorban rendezett fakitermelő versenyről (+VIDEÓ)

fakitermelő__19Szeptember 3-án, állt össze a mezőny a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság szeptember 17-i, ráckevei döntőjére, miután a Győr-Moson-Sopron Megyei Vadásznap részeként, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. szervezésében lezajlott az utolsó regionális selejtező is.

KÉPGALÉRIA A GÖBÖS-MAJORBAN MEGRENDEZETT STIHL FAKITERMELŐ VERSENYRŐL >>>

A harmadik a Roth Gyula Erdészeti, Faipari Szakközépiskola és Kollégium fiatal csapata, míg a mádosik a Bakonyerdő Zrt. Bakonybéli Erdészete lett. A győzelmet az elmúlt időszakban rendre jól szereplő Szombathelyi Erdészeti Zrt. szerezte meg. A szombathelyiek csapata a versenysorozatban azért is különleges, mert a kiváló eredményeket évek óta egy hölgy taggal érik el – amely azonban mostanra nem lepi meg a mezőny többségét.

A hölgyek elfogadottságát a legutóbbi videónkban bemutatott bükkzsérci női csapat mellett az is bizonyítja, hogy a végül 9. helyen végzett Silvanus 2001 Kft. is vegyes csapattal indult.

A Göbös-majorban megrendezett utolsó regionális forduló nem csak a megmérettetés izgalmaitól lett emlékezetes, hiszen az eredményhirdetés után egy lánykérést is ünnepelhettek a fakitermelők, miután a győztes csapat hölgy tagja, Czirók Bianka igent mondott Pradalits Szabolcs határozott kérdésére.

A szokásoknak megfelelően a Kapusvárhoz közeli Göbös-majorból is a legjobb hat csapat juthatott tovább az országos döntőbe: a dobogósok mellett a Bakonyerdő Zrt. Bakonyszentlászlói Erdészet csapata, a Barfa 2014 Kft. és az NymE-EMK gárdája.

 

Korábbi Erdő-Mező videók az idei fakitermelő versenyekről:


ERDŐ-MEZŐ VIDEÓK A TAVALYI FAKITERMELŐ VERSENYEKRŐL:


 

 

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?