Összefog a STIHL és a LOGOSOL – Fűrésztelepek hobbi és profi felhasználóknak is

logosol_stihlLassan egy év is eltelt, hogy a svédországi LOGOSOL magyar képviselete bemutatkozott az innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállításon. A LOGOSOL Magyarország azóta folyamatosan fogadja a vásárlók megrendeléseit, ott volt az idei Construma kiállításon, a közelmúltban pedig megegyezett az Andreas STIHL Kereskedelmi Kft.-vel, hogy hosszú távon is együtt működnek.

Hobbi fűrészteleptől a profi rönkfeldolgozásig

A skandináv gyártó a legegyszerűbb hobbi fűrészteleptől, a profi rönkfeldolgozóig szinte mindenhez megoldást tud nyújtani. Előbbi esetében olyan mobil és egyszerű fafeldolgozási lehetőséget kapunk, amivel a terepen lehet előkészíteni egy turistaútvonal, vagy tanösvény különböző elemeit – asztalokat, táblákat – de akár magasleseket, etetőket is. Ezek az eszközök pedig akár egy személygépkocsi vagy terepjáró rakterében is elférnek.

Az ipari gépek esetén a LOGOSOL a Norwood-dal dolgozik együtt. A gatterok esetében létezik benzinmotoros és villanymotoros változat is. De a cég több kiegészítőt is tud ajánlani a partnereknek, amikkel a deszkát kezelni is lehet, így késztermék is előállítható. Gyalulás, szélezés, esztergályozás – ezek a munkafolyamatok mind elvégezhetők a LOGOSOL segítségével.

logosol_stihl_3

LOGOSOL fűrésztelepek STIHL motorfűrészekkel

A LOGOSOL magyarországi képviselői már korábban is mindenhol hangsúlyozták, hogy termékeiket STIHL motorfűrészekkel forgalmazzák, amely nem meglepő, hiszen Európa nagy részén hasonló együttműködések vannak a két vállalat között. „Európában a LOGOSOL szinte minden országban a minőségéről és termelékenységéről közismert STIHL márkanévvel karöltve jelenik meg a piacon. A LOGOSOL fűrésztelepeinek nagy részéhez a STIHL láncfűrészeit használja, és a fűrésztelepek értékesítése is a STIHL értékesítő partnerein keresztül valósul meg” – hangsúlyozták a cégvezetők, akik a magyar piacra történő belépést követően egyből felvették a kapcsolatot az Andreas STIHL Kereskedelmi Kft.-vel, akik az európai gyakorlatnak megfelelően nagyon pozitívan és rugalmasan álltak hozzá a megkereséshez.

Rövid tárgyalássorozat eredményeként megállapodás született a hosszútávú együttműködésről. A tervek szerint 2016 őszétől a LOGOSOL termékei jelen lesznek a STIHL értékesítő partnerek boltjaiban, így onnan közvetlenül meg lehet majd vásárolni a STIHL motorfűrészekkel működő termékeket. Elérhető lesz így a Timberjig keret, a Big Mill Basic, a Farmer és az M8 fűrésztelep. Mindezek mellett pedig a vásárlók a LOGOSOL katalógusából válogathatnak a további eszközök közül: gyalu és marógépek, sorozatvágók, mobil fűrésztelepek, kézi eszközök stb.

logosol_stihl_2

A NOVITAS – INVEST Kft. már az első évében komoly eredményeket ért el a LOGOSOL termékeinek értékesítése terén, amelyet most ez a megállapodás koronáz meg. Ráadásul a LOGOSOL Magyarország nem csak az eladásnál segíti a partnereit, hanem később is. A termékekre 1+1 év a garancia, amit minden eszköz esetében vállalni tudnak. A cég Veszprémben építette fel bel- és kültéri bemutatóhelyeit, logisztikai, raktár, valamint szerviz központját, ahol a javítások elvégzése mellett komoly árukészlet is rendelkezésre áll. Amennyiben bármely termék mégsem érhető el azonnal, azt 15–30 napon belül szállítják és telepítik.

A LOGOSOL gépeket forgalmazó NOVITAS – INVEST Kft. természetesen 2016-ban is ott lesz az innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállításon, így szeptember 8. és 10. között ismét várják érdeklődőket, akik munka közben is megtekintenék a STIHL gépeivel felszerelt fűrésztelepeket.

ELÉRHETŐSÉGEK:
LOGOSOL Magyarország
NOVITAS – INVEST Kft.
info@logosol.hu
www.logosol.hu

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?