A 2016-os Off-road díjat a Goodyear Wrangler DuraTrac nyerte el

goodyear_1A Goodyear sikeresen megőrizte első helyét a neves német „Off Road” magazin olvasóinak szavazásán, akik jelentős többséggel zsinórban negyedszer választották meg a Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsát legjobb terepabroncsnak a „Vonóabroncsok” kategóriában. 

Az olvasók 10 jelölt konkurens termék közül választhattak. A Goodyear a szavazatok majdnem 28 százalékát nyerte el, míg a második helyezett közel 20 százalékot.  Több mint 85 000 olvasó vett részt a 2016-os Off-road díjak szavazásán, mely során 12 kategóriából választhatták ki a legnépszerűbb terepi járműveket, valamint a legjobb vonóabroncsot.

„A díj újabb elnyerése a Goodyear Wrangler DuraTrac teljesítményét bizonyítja” – mondta Jürgen Titz, a Goodyear D-A-CH csoportszintű ügyvezető igazgatója. “A legjobb terepabroncs díjának elnyerése rendkívül fontos számunkra, mert különösen hozzáértő olvasók véleményén alapul.”

goodyear_2

A Goodyear Wrangler DuraTrac abroncsot kifejezetten nehéz terepen való közlekedésre fejlesztették ki, a robosztus terep járművek is könnyen leküzdik vele az off-road körülményeket és a köves, sziklás utakat is. Az „Off Road” magazin olvasóinak díját 1982 óta ítélik oda, a legjobb vonóabroncsnak járó díjat pedig 2013 óta.

(Goodyear sajtóközlemény)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?