Jótékonysági licitálás az erdőtüzek megelőzése érdekében is – Szertárat építene a Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület

hehalom_tuzolto_2Szertárat építene a Nógrád megyei Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület, aminek érdekében jótékonysági akciót hirdettek. A megvásárolható intarziára befolyt összeg az erdőket is óvó lánglovagok munkáját segíti, és a hozzájuk tartozó 14 településen elő emberek biztonságát szavatolja. Az Erdő-Mező Online a legnagyobb összeget felajánló vállalkozónak vagy vállalatnak egy ingyenes PR-cikk megjelenést ajánl fel az Erdő-Mező Online vagy az Erdeiprogramok.hu portálon, amelyet 2016-ban bármikor felhasználhat!

A Keszegi Favágó Versenynek is helyet adó Keszeg Feszten bemutató közben is láthatták a szakmabeliek a Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjait. A helyi lánglovagok rengeteg alkalommal védték meg a környékbeli lakosok életét és vagyonát – beleértve a nógrádi erdőket is. Különösen az év ezen szakában gyakoriak a tarló- és avartüzek, ahova rendszeresen riasztják az önkénteseket, akik hivatásos tűzoltó kollégáikkal együtt többek között azt is megakadályozzák, hogy a lángok átterjedjenek a környező erdőkre.

A hivatásos tűzoltók kiérkezése azonban 25-30 percet vesz igénybe, hiszen Bercelen és Pásztón találhatók a legközelebbi fecskendők. Ha azok viszont máshol dolgoznak, már csak Hatvanból érkezhet segítség. 14 környékbeli településen elő helyi lakosoknak, gazdálkodóknak és erdészeknek tehát különösen nagy szükségük van a jól működő, minél jobban felszerelt és minél tapasztaltabb helyi önkéntes tűzoltó egyesületre.

A Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesület éppen ezért célul tűzte ki, hogy szertárat épít a Nógrád megyei településen. Az ehhez szükséges forrást azonban mindeddig nem tudták megteremteni. A héhalmi lánglovagok éppen ezért jótékonysági árverést hirdetnek Héhalom Község Facebook oldalán. A megvásárolható alkotás, amelyet a Specifik Intarzia ajánlott fel, egy régi tűzoltókocsit ábrázol. Természetesen a héhalmiak ennél már valamivel modernebb, egy kiváló terepjáró képességű IFA fecskendővel oltják a tüzet a környéken.

Licitálni a Héhalom Község Facebook oldal bejegyzése alatt hozzászólással lehet IDE kattintva.

Az Erdő-Mező Online a legnagyobb összeget felajánló vállalkozónak vagy vállalatnak egy ingyenes PR-cikk megjelenést ajánl fel az Erdő-Mező Online vagy az Erdeiprogramok.hu portálon, amelyet 2016-ban bármikor felhasználhat!

Licit kezdő napja: 2016. 07. 02.
Licit záró napja: 2016. 08. 19.

Az első licit Bakos Józsefhez, Héhalom Község polgármesteréhez köthető, aki első körben 10 000 Ft-ot ajánlott fel, ám érkezett már egy 12 000 Ft-os vásárlási szándék is.

Segítsen Ön is a Héhalom Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek, hogy ők is még hatékonyabban segíthessenek a helyi lakosoknak!

Természetesen egyéb, a liciten kívüli felajánlást is szívesen fogad a héhalmi önkéntes tűzoltóság!
http://www.hehalom.hu/

hehalom_intarzia

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?