Pezzolato mobil aprítási megoldások nagyoknak – Erdészeti és ipari mobil dobaprítók a Csiba Kft. kínálatában

Pezzolato PTH 300

A Pezzolato GREENLINE sorozatához tartozó, erdészeti és ipari használatra tervezett mobil dobaprítói a PTH gépcsaládban kaptak helyet. A gépcsalád belépő modelljeit a PTH Compact szériája alkotja. Az ide sorolt géptípusok vékonyabb ágak, gallyak valamint fák, bokrok metszéséből származó anyag és max. 40 cm átmérőjű törzsfából nyert minőségi faapríték előállítására készültek. Anyagtól és a meghajtó teljesítménytől függően óránként akár 30 m³ átmenő teljesítményt érhetnek el.

A PTH Big szériájú gépek max. 40/56 cm átmérőjű egész farönkök, bozótvágásból származó faanyag és vágástéri hulladék aprítására készültek. Géptípustól, az aprítandó anyagtól és a meghajtó teljesítménytől függően óránként akár 130 m³ átmenő teljesítményre képesek.

A PTH Maxi mobil dobaprító szériát a legkomolyabb erdészeti aprítási feladatok ellátására, max. 70/80 cm átmérőjű egész farönkök aprítására tervezték, az aprítandó anyagtól és a meghajtó teljesítménytől függően óránként akár 360 m³ átmenő teljesítmény is elérhető.

Pezzolato PTH 300

Pezzolato PTH 300

A Compact széria gépei alapfelszereltségben traktor TLT hajtású berendezések, de ráépített saját dízel vagy elektromos üzemű motorral is rendelhetők, a Big széria gépei TLT vagy saját dízel motorral hajtottak, míg a Maxi széria gépei alapfelszereltségben saját dízel motorral és a legnagyobbakat kivéve traktor TLT által hajtottak. Traktor esetén a minimum teljesítmény 70-140 és a maximum 200-400 LE között szóródik, de például egy 360 m³/h teljesítményű berendezés meghajtását, egy 1150 LE teljesítményű független dízelmotor biztosítja. Minden Pezzolato aprítógép megrendelhető több különböző kivitelben, telepített gépként, vontatható egy- vagy kéttengelyes alvázzal, a Big és Maxi modellek esetében pedig többtengelyes teherautóra szerelve is.

A HackerTRUCK család a Maxi széria olyan speciális tagjaiból áll, melyek felépítményként kérhetők. Az aprítók mindegyike a kamion erőforrásából nyeri meghajtását, így egyetlen motorral van megoldva a helyszínre jutás, illetve az aprítás, ezzel csökkentve a bekerülési költséget, az üzemanyagköltséget, és a szervizköltséget egyaránt.

Pezzolato PTH 900-660

Pezzolato PTH 900-660

Egy igazi újdonság az európai piacon a saját daruval, teljesen üvegezett kabinnal, érintőképernyős vezérléssel felszerelt, összkerék meghajtású PTH 1400/820 ALLROAD önjáró aprítógép. Ez a gép a kifejezetten rossz terepi adottságú területeken való munkára lett tervezve. Itt az aprítható rönkátmérő max. 60 cm, óránkénti teljesítmény 120-140 m³, a meghajtást egy 550 LE teljesítményű dízelmotor biztosítja.

Pezzolato PTH ALLROAD

Pezzolato PTH ALLROAD

Végül megemlítendők a PTH Custom széria gépei. Ez a típuscsalád mindig egyedi konfigurációban, az adott feladathoz tervezve készül, akár teljesen egyedi opciókkal.

A Pezzolato mottója: minden feladatra a megfelelő gépet!
További információ:

Csiba Faipari Szolgáltató Kft.
9730 Kőszeg, Kövecses dűlő 0201/90.
Tel.: 94/562-050, Fax: 94/562-052
E-mail: info@csiba.hu
Web: www.csiba.hu

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?