John Deere erdészeti gépbemutató Zalában (+KÉPEK)

john_deere_gepbemutato_2016_23Április 13-án a Zala megyei Kistolmácson és környékén tartott szakmai napot a John Deere erdészeti gépek hazai forgalmazója, az osztrák Öforst GmbH, és magyarországi partnere, a Timbertrans Kft.

KÉPGALÉRIA A JOHN DEERE ERDÉSZETI GÉPBEMUTATÓRÓL >>>

Erdő-Mező Videó a gépbemutatóról drónnal készített légi felvételekkel:


Szerkesztő-riporter: Gribek Dániel
Operatőr-vágó: Kovács Zoltán
Drón: Adler László

A település faluházában megtartott előadások után egy erdészeti gépbemutató várta az erdészeket, fakitermelőket a Zalaerdő Zrt. területén, amelyen egy John Deere 1270G harvester és egy 1210E forwarder mutatkozott be. Utóbbi Pendli István apríték-előállítással foglalkozó egyéni vállalkozó gépe volt, amelyet Zala megyében használ.

John Deere 1270G harvester

John Deere 1270G harvester

A vendégeket Christian Freitag, az Öforst GmbH ügyvezetője köszöntötte, majd Nagy Gábor, a vállalat magyarországi képviselője mutatta be a céget valamint a termékportfóliót. A délelőtt folyamán a Nyugat-magyarországi Egyetemről Dr. Horváth Attila László tartott beszámolót a harvesterekről.

John Deere 1210E forwarder

John Deere 1210E forwarder

Az előadások után elfogyasztott ebédet a gyakorlati erdészeti gépbemutató követte, amelyen a fentebb említett John Deere harvester és forwarder erdészeti gépeket lehetett tekinteni munka közben.

A rendezvényről az Erdő-Mező Online hamarosan drónnal készített felvételekkel színesített videóban számol be, addig pedig képgalériánkat ajánljuk!

john_deere_gepbemutato_2016_58

(Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu; Fotó: Kovács Zoltán, Gribek Dániel)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?