Két Ponsse és két Timberjack munkálkodik a Bakonyban – Így dolgoztok ti (+KÉPEK)

hamvasi_ferenc_5_14Facebook oldalunkon minden nap több képet osztunk meg a magyar erdőkből, amiket olvasóink küldenek be nekünk. Hamvasi Ferenc fotósorozatát ezúttal “Így dolgoztok ti” cikksorozatunkba is megjelentetjük, hiszen nem mindennapi látvány, hogy egy helyen négy nagy erdészeti gép – harvester és forwarder – is dolgozzon.

Így dolgoztok ti cikksorozatunk további bejegyzései >>>

“Ritka, hogy egy helyen dolgozunk négy géppel, de február végén ez is összejött. A képeken egy Ponsse Ergo HS16, egy Ponsse Beaver és két Timberjack 1110 látható, méghozzá egy cseres, gyertyános tarvágásban a Bakony területén” – írta nekünk olvasónk, Hamvasi Ferenc, aki cégüket is röviden megismertette velünk: “Családi vállalkozásban végezzük a fakitermelést édesapámmal és öcsémmel. Édesapám még a hetvenes évek végén kezdte az erdei munkát, 1992-ben lett vállalkozó. 2004-ben alapítottunk egy kft.-t, és azóta így működünk”.

Köszönjük a fotókat!
Ha Önnek is vannak hasonló képei, fotósorozatai, akkor küldje be nekünk Facebook oldalunkon keresztül, vagy e-mailben az erdo-mezo@erdo-mezo.hu címre!

hamvasi_ferenc_5_9

hamvasi_ferenc_5_10

hamvasi_ferenc_5_5

hamvasi_ferenc_5_7

hamvasi_ferenc_5_3

hamvasi_ferenc_5_2

hamvasi_ferenc_5_4

 

hamvasi_ferenc_5_15

hamvasi_ferenc_5_14

hamvasi_ferenc_5_12

hamvasi_ferenc_5_11

hamvasi_ferenc_5_13

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?