Megjutalmazzuk a hónap fotójának elkészítőjét! – Küldj képet te is az Erdő-Mezőnek!

erdo-mezo-bogreAz Erdő-Mező Facebook oldalára hetente több tucat fotó érkezik a magyar erdőkből. Olvasóink folyamatosan megosztják velünk legjobb döntésüket, szerencsétlenül járt, sárba ragadt gépeiket, újonnan vásárolt technikájukat vagy csak egy emlékezetes pillanatukat. Az Erdő-Mező szerkesztősége most ezt szeretné meghálálni, ezért februártól minden hónapban kiválasztunk egy képet és beküldőjét, akit egy Erdő-Mező bögrével ajándékozunk meg.

A versenyben csak saját készítésű fotókkal lehet részt venni, viszont az eddigiekhez képest semmit nem kell máshogyan csinálni. A képeket lehet üzenetben küldeni, vagy megosztani az Erdő-Mező Facebook oldalán, de az e-mailben érkezőket sem hagyjuk ki. Magyarázatot, képaláírást, helyszínt természetesen érdemes hozzácsatolni.

AHONAPFOTOJA

Mivel a hónap fotójának kiválasztása szubjektív, abban nagyon sok mindent figyelembe veszünk. Nem kifejezetten a kép minősége számít, hanem annak érdekes témája, a szakmát pozitívan bemutató jellege, egy különleges gép, pillanat, stb. Fenntartjuk a jogot, hogy szerkesztőségünk három tagjának benyomása, ízlése szerint válasszuk ki az adott fotót minden hónapban, de arra is, hogy adott esetben egynél több fotót is válasszunk.

Fotózásra és képbeküldésre fel! 🙂

Nyeremény: 1 db Erdő-Mező bögre (választható Hír-Nyír és forwarder mintával)

erdo-mezo-bogre

(Bögrék rendelhetőek az Erdő-Mező szerkesztőségétől 1500 Ft/db-os áron! Érdeklődni: erdo-mezo@erdo-mezo.hu)

Rákóczi Ágnes és Kovács Zoltán nevében is

Gribek Dániel
főszerkesztő

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?