Erdészeti traktor, kiközelítő, motorfűrész, ágvágó – Erdészeti gépek is lesznek az AGROmashEXPO kiállításon

agromashexpo_logoKotschenreuther erdészeti traktor, Hittner erdészeti közelítő, erőgépek, pótkocsik, Fliegl ágvágó, STIHL erdészeti és kertészeti kisgépek, Maxwald csörlők és Posch tűzifa-feldolgozók, erdészeti zúzók. Szerdán nyit az AGROmashEXPO és AgrárgépShow a HUNGEXPO területén, ahol erdészeti gépek is nagy választékban várják majd az érdeklődőket.

Igazi erdészeti premiert hirdetett az Odisys Bt. az AGROmashEXPO és AgrárgépShow idejére, hiszen a kecskeméti cég először mutatja be a nagyközönségnek a nyugati erdőkben rendkívül népszerű, John Deere alapokra épített Kotschenreuther erdészeti gépet. A speciális traktorokról bővebben IDE kattintva olvashat, élőben pedig a B pavilon 2-es standján tekintheti meg őket.

Nem hiányozhat a rendezvényről az Andreas STIHL Kereskedelmi Kft. A vállalat széles választékban állít ki motorfűrészeket, fűkaszát, és egyéb erdészeti és kertészeti eszközöket, kisgépeket az A pavilon 211E standján.

A Fliegl Abda Kft. pótkocsijai és egyéb mezőgazdasági gépei mellett két új erdészeti újdonságot mutatott be a közelmúltban. A vállalat Agrocenter részlege az AGROmashEXPO és AgrárgépShow ideje alatt új ágvágóját állítja ki az A pavilon 105B és a C szabad terület FI/2 standon.

A JG-Max Bt. 2016-ban is 200 négyzetméteren mutatja be gépeit a G pavilonban, a 302/C standon. A POSCH GmbH termékei közül a Spaltfix S-360 daraboló-hasítógép, különböző függőleges és vízszintes hasítógépek valamint az új körfűrészgépek lesznek kiállítva. A tűzifa-feldolgozás gépei mellett megtekinthetik a Maxwald GmbH erdészeti csörlőit és rönkfogóit is. Ezenkívül a JG-Max Bt. bemutatja a GTM Professional kertészeti gépeit is. Természetesen a kiállítás alkalmából különböző kedvezményekkel várják a látogatókat.

Idén első alkalommal állít ki önálló standon a szombathelyi székhelyű Agro-Alfa Kft. A cég a horvátországi Hittner gyár magyarországi parnereként kiállít egy Ecotrac 40-es törzscsuklós kistraktort fronthidraulikával, hozzá való tolólappal, és egy Hittner Ecotrac 120 V erdészeti közelítőt. Az Agro-Alfa Kft. az “A” pavilon 307E standján várja az erdőgazdálkodókat, fakitermelőket.

Ott lesz a rendezvényen “erdészeti gép” kategóriában a Belarus Traktor Kft., a kihordókocsijairól ismert IG+JM Kft. és az AHWI erdészeti zúzók magyarországi forgalmazója, a Megazet Kft. is. A Huniper Kft. erdészeti injektálót ajánl az erdészeknek, erdőgazdálkodóknak, a Valkon Kft. standján Valtra, míg az Agro-Tipp Kft. kiállítási területén Steyr traktorok iránt érdeklődhetnek a szakmabeliek.

A felsorolásunk mindössze az erdészeti gépes kiállítók egy részét mutatta be, további eszközöket a kiállítás egész területén találhat!

Videó a 2015-ös eseményről: 

Videó a 2014-es eseményről:

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?