6 millió forinttól kapható az új Nissan NP300 Navara

nissan_navara_ujA Nissan közzétette az Év Nemzetközi Pick-upja 2016 díjat elnyerő új NP300 Navara árait. A modell 2015. januárjától elérhető a Nissan márkakereskedésekben nettó 5 990 000 forintos kezdő listaáron.

A vadonatúj Nissan NP300 Navara új mércét állít fel az egytonnás pick-upok szegmensében: a Nissan vezető crossovergyártóként szerzett tudását ötvözi azzal a több mint 80 éves tapasztalattal, amelyre a masszív és ötletesen megtervezett pick-upok gyártása során tett szert.

Az új NP300 Navara fülkés alvázas, Extra és Dupla kabinos változatokban érhető el, négy, már ismerős felszereltségi szinten. A Visia, Acenta, N-Connecta és a Tekna szint is kivételes felszereltséget nyújt. Minden változatban már az alapfelszereltség részét képezi:

7 légzsák
Elektronikus részlegesen önzáró differenciálmű
Lejtmenet-vezérlő
Visszagurulás-gátló rendszer
Vészfékező rendszer
Elektromos ablakemelők
Távirányítású központi zár

Az Extra kabinos változat a 120kW teljesítményű dCi 160 motorral érhető el, melynek kezdő bruttó listaára 7 692 000 Ft, a népszerű Dupla kabinos változat bruttó kezdőára pedig 7 954 000 Ft.

A 140kW teljesítméynű dCi 190 ikerturbós motorral szerelt változat csak az N-Connecta és Tekna felszereltségi szinteken érhető el 6 fokozatú manuális vagy 7 fokozatú automata sebességváltóval.

A teljes árlista>>>

November 27-én kezdetét vette a Nissan országos roadshow-ja, melynek során az új NP300 Navara ellátogat a Nissan márkakereskedésekbe. A roadshow követhető >>>

(autoaddikt.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?