Deszkakészítés az erdő közepén? Igen! (+Karácsonyi kedvezmények a Logosolnál)

innolignum_2015_1_28A 2015-ös innoLignum Sopron erdészeti és faipari vásár és rendezvénysorozat idején mutatkozott be először a szakmai közönségnek a LOGOSOL Magyarország. A vállalat standjánál a kiállítás három napja alatt nagy volt az érdeklődés, ami nem véletlen, hiszen a svéd gyártó olyan egyedi termékeket ajánl partnereinek, amiben gyakorlatilag nincs konkurenciájuk.

Karácsonyi kedvezmények a LOGOSOL Magyarországnál >>>

A hazai forgalmazást ellátó, Borsi András és Vajai András vezette cég 2016 februárjában tíz éves múltra tekinthet majd vissza. A társaság fő profilja a természetvédelmi területek, botanikus kertek, speciális erdészeti, kertészeti és vízi jellegű élőhelyek kezelése és felújítása. Nemzeti parkokkal, önkormányzatokkal, főiskolákkal, városgondnokságokkal működnek együtt, kiemelt partnerük a Balaton-felvidéki és Bükki Nemzeti Park. Ezen kívül speciális közterületi növényvédelmi szolgáltatásokat (fasorok növényvédelme permetezéses és injektálásos technológiákkal), tókezeléseket (nád-, hínár- és iszapmentesítés), parképítést, öntöző rendszerek telepítését és üzemeltetését, játszóterek építését is vállalják.

Tevékenységeik közé tartoznak továbbá: tüzelőanyag kis és nagykereskedelem, valamint brikettáló üzem működtetése, természetvédelmi bemutatóhelyek üzemeltetése (Hegyestű Geológiai Bemutatóhely). Ezen tevékenységi körökhöz társul 2015-től a LOGOSOL termékeinek forgalmazása.

logosol_3

A skandináv gyártó ugyanis a legegyszerűbb hobbi fűrészteleptől, a profi rönkfeldolgozóig szinte mindenhez megoldást nyújt. Előbbi esetében olyan mobil és egyszerű deszkakészítési lehetőséget kapunk, amivel a terepen lehet előkészíteni egy turistaútvonal, vagy tanösvény különböző elemeit – asztalokat, táblákat – de akár magasleseket, etetőket is.

Eszközeik mobilitása lévén Magyarországon az ipari gatter gépek esetében is kevés a konkurencia, a hobbi és fél-profi célra kifejlesztettek esetében nincs párja a Logosol eszközeinek. Ezek a gépek egy motorfűrész és annak vékony vezetőlemeze segítségével szeleteli a fát, mindez pedig akár egy személygépkocsi vagy terepjáró rakterében is elfér. Felállíthatjuk a kertben vagy az erdő közepén, és egy ember is elég a telepítéséhez, kezeléséhez.

Logosol Magyarország az innoLignum Sopron kiállításon

Logosol Magyarország az innoLignum Sopron kiállításon

Magyarországon a LOGOSOL termékek hivatalosan kizárólag STIHL motorfűrészekkel kaphatók, amelyek megbízhatósága fontos a forgalmazó számára. Ettől függetlenül a LOGOSOL Magyarország nem csak az eladásnál segíti a partnereit, hanem később is. A termékekre 1+1 év a garancia, amit minden eszköz esetében vállalni tudnak. A cég Veszprémben építette fel bel- és kültéri bemutatóhelyeit, logisztikai, raktár, valamint szerviz központját, ahol a javítások elvégzése mellett komoly árukészletet is rendelkezésre áll. Amennyiben valami azonban mégsem elérhető azonnal, azt 15 – 30 napon belül szállítják és telepítik.

Az ipari gépek esetén a LOGOSOL a Northwood-dal dolgozik együtt. A gatterok esetében létezik benzinmotoros és villanymotoros változat is. De a cég több kiegészítőt is tud ajánlani a partnereknek, amikkel a deszkát kezelni is lehet, így késztermék is előállítható. Gyalulás, szélezés, esztergályozás – ezek a munkafolyamatok mind elvégezhetők a LOGOSOL segítségével.

logosol_4

A hazai forgalmazó azt ígéri, hogy a LOGOSOL termékei tudják azt, amit ígérnek: svéd minőség és megbízhatóság jellemzi ezeket a gépeket. A gépek egyetlen titka, hogy mindig éles lánccal kell dolgozni!

A NOVITAS – INVEST Kft., mint a LOGOSOL kizárólagos hazai disztribútora a jövőben több hazai agrárkiállításon is részt vesz. Ilyen lesz többek között a januári AGROmashEXPO, a februári FeHoVa, de várhatóan további rendezvények is, mint a Szentlőrinci Gazdanapok vagy éppen a debreceni Farmer-Expo.

ELÉRHETŐSÉGEK:

LOGOSOL Magyarország
NOVITAS – INVEST Kft.
info@logosol.hu
www.logosol.hu

Logosol Magyarország a Facebookon >>>

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?