Agritechnica 2015 – Erdészeti gépek, traktorok és egyéb eszközök a hannoveri kiállításon (VIDEÓ)

agritechnica_3_14450 000 látogató és több mint 2900 kiállító volt jelen a 2015-ös Agritechnicán, amelyet november 8. és 14. között rendeztek meg Hannoverben. A világ egyik legjelentősebb agrárkiállításán a mezőgazdasági eszközök mellett természetesen szép számmal kaptak helyet erdészeti gépek is.

A hazánkban jól ismert márkák, típusok mellett természetesen olyan kiállítók is várták az erdőgazdálkodókat, amelyeknek jelenleg nincsen magyarországi forgalmazója, importőre. Ilyen volt például az Agritechnica egyik ezüstérmét is elnyerő Pfanzelt erdészeti traktor.

Az erdészeti gépes szekció szabad területén a gyakorlati bemutatókból sem volt hiány – aprítógépek, rönkhasítók is dolgoztak a kiállítás idején.

agritechnica_3_36

Ahogy az már megszokott, a kétévente megrendezett Agritechnica ezúttal is helyet adott az Év Traktora kitüntető cím átadásának. A legjobb erőgép ezúttal a Fendt 1050 Vario lett, míg a legszebb a Valtra N 174 V. De díjazták a Massey Ferguson és a Same traktorait is.

agritechnica_2015_1_8

Erdészeti kivitelben egyébként többek között az osztrák Lindner és a hazánkban is jól ismert Steyr mutatott be erőgépet.

agritechnica_2015_1_22

Az idei Agritechnica ezúttal sem okozott csalódást a mezőgazdászoknak és erdőgazdálkodóknak, hiszen hatalmas területen megszámlálhatatlan újdonság várta a majd félmillió látogatót. A kiállításon bemutatott erdészeti gépek közül többről az Erdő-Mező Gépinfó rovatában is olvashat!

Cikkeink a 2015-ös Agritechnica kiállításról:
Agritechnica 2015 – Fliegl újdonságok erdőgazdálkodók számára
Agritechnica 2015 – Bemutatták az új Zetor traktort (+Videó)

Agritechnica 2015 – Fakitermelési munkálatokra kialakított teherautót mutatott be a Paul Nutzfahrzeuge (+KÉPEK)
Agritechnica 2015 – Speciális erdészeti traktor az ezüstérmes innovációk között (+KÉPEK)
Agritechnica 2015 – Erdészeti gépek Hannoverben

(Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?