Erdészeti konferenciára hív a Jobbik

jobbik_erdokonf_clMagyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője és a Mezőgazdasági bizottság alelnöke tavaly útjának indított egy konferenciasorozatot, amelynek lényege, hogy a hazai agrárium legfontosabb ágazatainak képviselőivel egyeztetést folytasson az őket érintő kérdésekről. Ennek a sorozatnak a következő állomása egy erdészeti konferencia, amely a készülő erdőgazdálkodási törvényről szólna.

A “Hallgassuk meg egymást” elnevezésű konferenciasorozat soron következő erdészeti szakmai találkozója október 27-én 16 órától az Országgyűlés Irodaházában, a II-es konferenciateremben lesz. (1358 Budapest, Széchenyi rakpart 19.)

A rendezvény házigazdája Magyar Zoltán, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának jobbikos alelnöke. “A konferencia célja többes. Szeretnénk, ha a terület érintettjei összefogva, együtt találnák meg az ágazat problémáinak megoldási lehetőségeit. Ugyanakkor garantáljuk, hogy a feltárt hiányosságok haladéktalanul az Országgyűlés elé kerülnek” – fogalmaz meghívójában a képviselő.

“Várjuk minden olyan, az erdőgazdálkodásban érintett személy jelentkezését, aki szívesen megosztaná velünk tapasztalatait, felvetéseit, mellyel elősegíthetjük az ágazat számára megfelelő új erdőgazdálkodási törvény megalkotását, amelynek tervezetét már láthattuk” – fogalmazott Nunkovics Tibor, a jobbikos képviselő szakmai asszisztense.

Regisztráció:
Nunkovics Tibor
nunkovics.tibor@jobbik.hu
+36-70-699-22-38

jobbik_erdokonf_1

jobbik_erdokonf_2

(Jobbik Magyarországért Mozgalom)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?