Már gyártják a Duster terepjáró pickup változatát (+KÉPEK)

duster_pickup_1A Renault a latin-amerikai platós piac meghódítására készült a Duster Oroch bevetésével, a dizájnos, de elég robusztus pickup összkerék-hajtással is kapható.

A francia autógyártó (amely a Dustert mifelénk Dacia-logóval kínálja) a modelljét a márka C-kategóriás padlólemezére építette. A hírek szerint kizárólag duplafülkés változatban kapható jármű platója 1175 milliméter széles és 1350 mm hosszú, a kapacitása 683 liter.

Brazíliában benzines és etanolos motorral kínálják a Duster SUV átalakított verzióját: az 1,6 literes 110 lóerős (115 LE etanollal), míg a 2 l-es 143 lovas (148). A kisebb hajtóművet ötfokozatú manuális váltóval párosítják, a másik pedig hatgangosat kap.

duster_pickup_3

Három típusban rendelhető, Expression 1.6, Dynamique 1.6 és Dynamique 2.0 néven. Az alapmodell kínál két légzsákot, ABS-t, szervokormányt, légkondicionálót, 16 colos könnyűfém keréktárcsákat, elektromos ablakot, mp3 lejátszót négy hangszóróval és tetősínt.

A Dynamique-ba már belekerül a Renault Media Nav Evolution infotainment- rendszer, plusz többek között kap ködlámpát, tempomatot, elektromos tükröt, tolatóradart, bőrrel borított kormányt.

A Duster Oroch alapára 4,5 millió forintnyi összegtől indul.

duster_pickup_1

duster_pickup_2

duster_pickup_4

duster_pickup_5

duster_pickup_6

duster_pickup_7

duster_pickup_8

 

duster_pickup_9

duster_pickup_10

(4x4magazin.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?