Budakeszin rendezik a STIHL fakitermelő verseny országos döntőjét (+Videók az összes regionális versenyről!)

stihl_orszagos_fakitermelo_verseny_2015Szeptember 25-én, pénteken ismét felbőgnek a motorok az Országos Fakitermelő Verseny döntőjén. A négyfős csapatok regionális megmérettetéseken kvalifikálták magukat a legjobb 40 közé, hogy végül a legnagyobb erőbedobással feszüljenek a fának a versenyszámokban.

Kombinált darabolás, gallyazás, választékolás, hasítás, sarangolás, szerelés… Ezekben mind kiválóan kell teljesítenie a csapatoknak, ha nap végén ők akarják hazavinni az aranyérmet. Márpedig ide minden versenyző nyerni jön. Ők garantálják a csattogó balták és motoros fűrészek hátborzongatóan kellemes, hajmeresztően izgalmas látványát.

Szurkoljon velünk és élvezze az izgalmakat idén Budakeszin! A pontos helyszínt és a részletes programot alább találja.

A XIV. STIHL Országos Fakitermelő Bajnokságra a belépés DÍJTALAN!

XIV. STIHL ORSZÁGOS FAKITERMELŐ VERSENY DÖNTŐ

Helyszín: Budakeszi, Szilfa-tisztás
Időpont: 2015. szeptember 25., péntek

Program:
8.00-9.00 Versenyzői regisztráció
10.00-15.00 Verseny
15.30 Eredményhirdetés

Videók a regionális versenyekről:

Északerdő és Egererdő siker Bükkzsércen – STIHL Regionális Fakitermelő Verseny 2015

Augusztus 29-én a STIHL országos fakitermelő bajnokságának utolsó regionális fordulója is lezajlott Bükkzsércen. A helyi fakitermelő bajnokságban az idei évben 14 csapat mutathatta meg tudását, közöttük a térség két állami erdőgazdasága is nagy erőkkel képviseltette magát. Az Északerdő Zrt. például 5 gárdával nevezett, és az első helyet meg is szerezték. Erdő-Mező erdészeti videó a keszegi STIHL  regionális fakitermelő versenyről.

 

VI. Keszegi Favágó Verseny – A Hanyi Hódok nyerték a STIHL bajnokság negyedik regionális fordulóját

Az év legmelegebb napjainak egyikén, július 18-án rendezték meg a Keszegi Favágó Versenyt, amely egyben a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság negyedik regionális fordulója volt 2015-ben. A nap végén újabb hat csapat szerzett indulási jogot a szeptemberi OMÉK idejére meghirdetett döntőre. A győztes a Hanyi Hódok gárdája lett. Erdő-Mező erdészeti videó a keszegi STIHL  regionális fakitermelő versenyről.

STIHL Észak-Nyugat-Dunántúli Regionális Fakitermelő Verseny – Vértesi Erdő Zrt. győzelem Sopronban

Igazi kánikula, forró napsütés, álló levegő… A STIHL Regionális Fakitermelő Verseny észak-nyugat-dunántúli fordulóján 13 csapat mutatta meg tudását a júniusi nagy melegben. Sopronban a versenyzők két fordulóban vágták a fát, miközben a szerelés versenyszámban is a leggyorsabbnak kellett lenniük. A családi nappal egybekötött rendezvényen végül a Vértesi Erdő Zrt. csapata diadalmaskodott. Erdő-Mező erdészeti videó a soproni STIHL  regionális fakitermelő versenyről.

STIHL Regionális Fakitermelő Verseny – SEFAG győzelem Nagykanizsán

Május 16-án, Nagykanizsán, a Csónakázó-tónál rendezték meg a STIHL fakitermelő bajnokság második regionális versenyét. A 16 csapat közül a nap végén a SEFAG Zrt. – KNT Kft. fakitermelői álltak fel a dobogó legmagasabb fokára. Erdő-Mező erdészeti videó a szombathelyi STIHL  regionális fakitermelő versenyről.

STIHL Dél-Alföldi Regionális Fakitermelő Verseny – Dalerd győzelem Gyulán

Erdő-Mező erdészeti videó a gyulai STIHL  regionális fakitermelő versenyről.

(www.stihlnemzedekek.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?