Idén egy 67 éves magyar veterán motorfűrész is beindul Sopronban (+KÉP)

veteran_kiallitas_5A tavalyinál is több veterán motorfűrésszel, köztük igazi ritkaságokkal várja a látogatókat a II. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó a szeptember 3. és 5. között zajló innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat területén, az MKB Arénában.

Az innoLignum Sopron 2015 részletes programja >>>

„A tavalyi nagy siker után úgy gondoltuk, hogy 2015-ben is megrendezzük a hazánkban egyedülálló kiállításunkat, amelyet első sorban olvasóink és a Fűrész Mánia csapata segítségével tudunk idén még színesebbé és érdekesebbé tenni. Igazi különlegességek, kuriózumok lesznek majd az Erdő-Mező standján, többek között egy olyan magyar, 1948-as gyártmányú kétemberes gép, amelyből tudomásunk szerint mindössze tíz darabot gyártottak, mára három maradt belőle, és ez az egyetlen, amely működőképes is. A rendezvény idején álló helyzetben bármikor, működés közben pedig szombaton, szeptember 5-én, 13 órakor lehet majd megcsodálni. De a legkülönbözőbb típusok és márkák mellett jónéhány veterán STIHL motorfűrész is helyet kap a soproni MKB Aréna egyik sarkában” – mondta el Gribek Dániel, a főszervező Erdő-Mező Online és Magazin erdészeti hírportál főszerkesztője. Hozzátette: a honlapra a rendezvény ideje alatt természetesen az összes kiállított gép felkerül majd fotóval, és a fontosabb adatokkal.

magyar_veteran_furesz_3

Működés közben is meg lehet majd tekinteni ezt a kétemberes gépet – Kismotor és Gépgyár – 1948

 

A kiállításon már biztos, hogy több gép kap helyet, mint 2014-ben, pedig akkor is 50 fölött volt a bemutatott láncfűrészek száma. Mivel többet is működőképessé tettek a tulajdonosok, így olyan különleges bemutató is várja az érdeklődőket, amelyen számos veterán motorfűrész vágja majd a rönköket a szabad területen szeptember 5-én, 13 órától.

Az Erdő-Mező azonban számos más programmal is várja azokat, akiket az innoLignum Sopron vásár ideje alatt a II. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó is érdekel. Minden nap amatőr veterán fűrész lánccserélő verseny várja a legbátrabb látogatókat, és szavazni is lehet a legszebb gépre. Mindezek mellett az Erdő-Mező standján egy nyereményjáték részeként OSRAM LED lámpákat is lehet nyerni terepjáróra, erdészeti gépekre.

veteran_kiallitas_2

Az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat 2015-ben rekord nagyságú kiállítási területen, minden eddiginél több, 70 feletti kiállítói létszámmal várja az erdészet és a faipar iránt érdeklődő szakmai látogatókat.

További részletek folyamatosan frissülő aloldalunkon: www.erdo-mezo.hu/ii-erdo-mezo-veteran-motorfuresz-kiallitas-es-talalkozo

Szervező: Erdő-Mező Online és Magazin – www.erdo-mezo.hu
Társszervező: Fűrész Mánia
Kiemelt támogató: STIHL – www.stihl.hu

Helyszín: Sopron, MKB Aréna, innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat
Időpont: 2015. szeptember 3-5.

Nyitvatartás:
2015. szeptember 3-4., 10:00-18:00
2015. szeptember 5., 10:00-16:00

ERDŐ-MEZŐ PROGRAMOK:

II. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó
2015. szeptember 3-5. – naponta 10:00-18:00
Erdő-Mező stand, Csarnok A-1-es stand

Veterán motorfűrész lánccserélő verseny
2015. szeptember 3-4. – naponta 15:00-kor
2015. szeptember 5. – 11:00
Erdő-Mező stand, Csarnok A-1-es stand

Veterán motorfűrész gyakorlati gépbemutató
2015. szeptember 5. 13:00
Szabad terület

Vadgazdálkodási szaktanácsadás
2015. szeptember 3-5. – naponta 10:00-12:00
Erdő-Mező stand, Csarnok A-1-es stand

Szavazás – Legszebb veterán láncfűrész
Nyitástól az utolsó nap 14:30-ig!
Erdő-Mező stand, Csarnok A-1-es stand

———————————————————–

Szervező:
erdo-mezokicsi_csik

Társszervező:

furesz_mania_logo

Kiemelt támogató:

stihl_kft

Videó az I. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozóról:

 (Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?