Szakadó eső, erdészeti MTZ, fűrészek – Farmer-Expo 2015 (KÉPEK)

farmer_expo_2015_3Augusztus 19. és 22. között idén is Debrecen felé fordul az agrárvilág. A nagy sikert azonban idén az első két napon elmosta az eső, ami szervezőknek, kiállítóknak és látogatóknak egyaránt nagy problémát jelentett. Amikor épp nem szakad az eső, akkor a sárral kell megküzdeni. Képekben mutatjuk meg, milyen is a 2015-ös Farmer-Expo – erdőgazdálkodó szemmel.

A rendezvény hátralévő részében, egészen augusztus 22-ig frissítjük képgalériánkat, amely IDE kattintva érhető el >>>

Sokatmondó életkép az idei Farmer-Expo kiállításról: szakadó eső, sár és víz mindenütt, magányos gépek és fedél alatt ácsorgó látogatók. Évek óta nagyszerű időjárás kíséri a debreceni programot, 2015-ben ez nem így volt.

Sokatmondó életkép az idei Farmer-Expo kiállításról: szakadó eső, sár és víz mindenütt, magányos gépek és fedél alatt ácsorgó látogatók. Évek óta nagyszerű időjárás kíséri a debreceni programot, 2015-ben ez nem így van…

Az Agro-Roll Kft. standján az MTZ-k sorát egy 820.4-es erdészeti kivitelű traktor is gazdagította. A rácsozás, a bukókeret és a haspáncél mind az eredményes és biztonságos erdei munkát segíti.

Az Agro-Roll Kft. standján az MTZ-k sorát egy 820.4-es erdészeti kivitelű traktor is gazdagítja. A rácsozás, a bukókeret és a haspáncél mind az eredményes és biztonságos erdei munkát segíti.

A kiállításon STIHL és Viking termékek is kaphatók voltak. Képünk még a kiállítás hivatalos megnyitója előtt készült, amikor még viszonylag száraz volt a kiállítás területe.

A kiállításon STIHL és Viking termékek is kaphatók. Képünk még a kiállítás hivatalos megnyitója előtt készült, amikor még viszonylag száraz volt a kiállítás területe.

Ha raklap, akkor KEFAG! - hirdette magát az állami erdőgazdaság a debreceni kiállításon. A komplex fahasznosítás során 100 ezer m3 fűrészipari alapanyagot képesek feldolgozni évente. A raklapgyár teljes kapacitása 1,3 millió darab.

Ha raklap, akkor KEFAG! – hirdeti magát az állami erdőgazdaság a debreceni kiállításon. A komplex fahasznosítás során 100 ezer köbméter fűrészipari alapanyagot képesek feldolgozni évente. A raklapgyár teljes kapacitása évi 1,3 millió darab.

Idén sem hiányozhat a Farmer-Expo kiállításról a 4X4 Kft., amely egyedi terepjárókat kíván az érdeklődőknek.

Idén sem hiányozhat a Farmer-Expo kiállításról a Pickup4X4 Kft., amely egyedi terepjárókat kíván az érdeklődőknek.

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?