Kisfilm a keszegi STIHL Fakitermelő Versenyről (VIDEÓ)

stihl_keszeg_clAz év legmelegebb napjainak egyikén, július 18-án rendezték meg a Keszegi Favágó Versenyt, amely egyben a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság negyedik regionális fordulója volt 2015-ben. A nap végén újabb hat csapat szerzett indulási jogot a szeptemberi OMÉK idejére meghirdetett döntőre.

Idén az első helyen a Hanyi Hódok csapata végzett, akik a Hanság területéről érkeztek a Keszeg Fesztre. „Mi is fakitermeléssel foglalkozunk, mint egyéni vállalkozók. Már korábban megtetszett nekünk ez a verseny, ezért döntöttünk úgy, hogy elindulunk. Gyakoroltunk, egy kicsit összeszoktunk, és most itt vagyunk a második versenyünkön” – mondta el az Erdő-Mező kérdésére Horváth Csaba, aki hozzátette; titkon remélték, hogy bejutnak az országos döntőbe.

A versenyen az Ipoly Erdő Zrt. Királyréti Erdészete, a MEKO Invest csapata lett a második, míg a harmadik helyen a Pidoma gárdája végzett.
A rendezvényen a STIHL fakitermelő versenye mellett további szakmai programok is várták az érdeklődőket – többek között az Equus erdészeti gép gyakorlati bemutatója, de a regionális fordulókon már megszokott STIHL Timbersports bemutató sem hiányozhatott a Keszeg Fesztről.

Továbbjutó csapatok:
Hangyi Hódok
Ipoly Erdő Zrt. – Királyréti Erdészet – MEKO Invest
Pidoma
Budapesti Erdőgazdaság – Süttői Erdészet
Fornax
Ipoly Erdő Zrt. – Váci Erdészet – CsonkaFa

Videók a korábbi fordulókról:

STIHL Észak-Nyugat-Dunántúli Regionális Fakitermelő Verseny – Vértesi Erdő Zrt. győzelem Sopronban

STIHL Regionális Fakitermelő Verseny – SEFAG győzelem Nagykanizsán

STIHL Dél-Alföldi Regionális Fakitermelő Verseny – Dalerd győzelem Gyulán

(Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?