Hittner erdészeti közelítő és KRPAN csörlő az Agro-Alfa Napokon (+KÉPEK)

HIttner EcoTrac erdészeti közelítőgépekÁprilis 17-én és 18-án Szombathelyen rendezték meg az Agro-Alfa Napokat. A házigazda Agro-Alfa Kft. nyitott kapukkal várta partnereit, hogy megtekinthessék a cég által forgalmazott gépeket – többek között a Hittner erdészeti vonszolókat és egy Krpan erdészeti csörlőt.

Képgaléria a 2015-ös Agro-Alfa Napokról >>>

A rendezvényt, amelyre a két nap alatt néhány száz gazdálkodó látogatott el, Virágh Csaba nyitotta meg. “A Dunántúlon mi otthon vagyunk” – mondta beszédében az Agro-Alfa Kft. géposztály vezetője. Hozzátette; több kedvezménnyel, akcióval várták a termelőket a hagyományos programsorozaton, ahol a forgalmazott gépek gyári képviselői is válaszoltak a gazdák kérdéseire.

Az Agro-Alfa Napok egyik központi márkája a Massey Ferguson volt, de a Zetor traktorok mellett többek között Vogel-Noot, Lemken, HE-VA, Güttler, McHale, Ferro-Flex, Oros SIP, AJG és Farmtech termékeket is szemügyre vehettek az érdeklődők.

Középpontban a Massey Ferguson traktorok.

Középpontban a Massey Ferguson traktorok.

A tavaszi kertészeti géptámogatás közeledtével az Austro Diesel képviselői természetesen a Massey Ferguson 100 lóerő alatti traktorait mutatták be részletesen. Mint az kiderült, ezen teljesítménytartomány alatt összeset 6 típust és verziót tudnak ajánlani a termelőknek. Az MF kertészeti traktoraira jellemző, hogy 3 hengeresek, amely segítségével a gépek sok üzemanyagot takarítanak meg. Mint kiderült, a 600 eladott 3 hengeres, 100 lóerős traktor átlagosan 3 literrel fogyaszt kevesebbet üzemóránként, mint négy hengeres társaik. Ráadásul ezekben a keskeny nyomtávú, kisebb gépekbe minden opció elérhető, amely a 200-300 lóerős traktorok esetében kérhető.

HIttner EcoTrac erdészeti közelítőgépek

HIttner EcoTrac erdészeti közelítőgépek

Az Agro-Alfa Napok alkalmával idén nem csak a mezőgazdasági termelőket várták a szombathelyi cégközpontba. Az erdőgazdálkodók számára a Hittner EcoTrac erdészeti közelítőgépek két típusát, a 120 és az 55 lóerős változatot is bemutatták. A Horvátországban gyártott erdészeti géppel már a Szombathelyi Erdészetnél is dolgoznak. A Hittner mellett az erdészek számára állítottak ki egy KRPAN 4,5 E típusú egydobos erdészeti csörlőt is.

agroalfa__1

KRPAN 4,5 E egydobos erdészeti csörlő

Így dolgoznak a Hittner Ecotrac erdészeti közelítők a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél:

(Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?