SIMA 2015 – Az új Fendt 300S4 lett az Év Traktora Franciaországban

fendt_sima_1Az idei párizsi SIMA 2015 mezőgazdasági kiállításon az új FENDT 300S4-es traktort választották az Év Traktorának. 19 szakújságíró, 8 országból, 17 kategóriában adott át díjakat a rendezvényen, köztük a FENDT 300S4-esnek is.

Az új FENDT a 150 LE alatti erőgépek kategóriájában diadalmaskodott. Az Agrartechnik újság főszerkesztője, Dieter Dänzer úgy vélekedett, a teljesen megújult traktor már egyáltalán nem összehasonlítható a kategória más gépeivel, hiszen egyedülálló újdonságokat tartalmaz a traktor. Ilyen például a tehermentesíthető fronthidraulika, a teljes elektrohidraulikus vezérlés a kihelyezett körökön és a kategóriájához mérten az extra nagy kabin. Természetesen számos más innováció teszi egyedivé ezt a gépet.

A 100-150 LE kategória a legnagyobb piaci szegmens Franciaországban. A Fendt ezzel a kivételes géppel szeretné tovább növelni piaci részesedését az országban, és a nagytraktorokhoz hasonló részt érnének el ebben a kategóriában is – mondta Fabien Pottier, a FENDT France kereskedelmi igazgatója.

A FENDT stand a kiállítás minden napján nagy népszerűségnek örvendett. A márka idén először 10 százalék feletti piaci részesedést ért el Franciaországban, szemben az ezt megelőző 5 százalékkal. Ez nagyon nagy siker Európa legnagyobb agrárpiacán.

(Axiál Kft.; Fendt.com)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?