A 10 legnépszerűbb Erdő-Mező erdészeti videó 2014-ben

Az Erdő-Mező néhány napja megmutatta, melyek voltak 2014 legnépszerűbb erdészeti és vadászati cikkei. Most az idei évben elkészített 20 darab Erdő-Mező erdészeti videó kerül terítékre - pontosabban a 10 legnézettebb. John Deere harvester, fakitermelő verseny, veterán traktorok és öreg LKT, lovas fakitermelés... csak néhány téma a legnépszerűbbek közül.
A 10 legnépszerűbb Erdő-Mező erdészeti videó 2014-ben
   

Az összes eddigi Erdő-Mező Videó megtekintése >>>

TOP 10 cikkeink 2014-ből >>>

1. John Deere erdészeti gépek Zalában - Forwarder és harvester gépbemutatót tartott az Öforst

A legnézettebb Erdő-Mező erdészeti videó, amit 2014-ben készítettünk, az Öforst Forsttechnik GmbH Zala megyei erdészeti gépbemutatóján készült. Látható benne John Deere harvester és John Deere forwarder is. Ezt jelen cikkünk megjelenéséig több mint 7400-an látták!

2. Husqvarna Jubileumi Fakitermelő Verseny 2014 - Ropolypuszta

A második helyre az idei Husqvarna Jubileumi Fakitermelő Verseny futott be, amelyet a Somogy megyei Ropolypusztán tartottak. Több mint 4800 megtekintés olvasható a kisfilm mellett cikkünk megjelenésekor.

3. AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2014 - Erdészeti traktor, AHWI erdészeti zúzó és ágaprító

Dobogóra került a 2014-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow idején készített, erdészeti gépeket bemutató videónk. Majdnem 4500 megtekintéssel lett harmadik.

4. Díjazott LKT, erdészeti MTZ és favágó traktor - Erdő-Mező erdészeti különdíjak Csáfordon

Több mint 4400 megtekintést könyvelhettünk el a csáfordi Öreg Traktorok találkozóján leforgatott videónkkal, amelynek középpontjában az erdészeti gépek álltak - különösen azok, amelyek az Erdő-Mező révén erdészeti különdíjat kaptak. Ilyen volt egy LKT, egy erdészeti MTZ és egy egyedi favágó traktor.

5. Fakitermelő verseny és rönkhúzás Bükkzsércen

Fakitermelő verseny és rönkhúzó verseny egy videóban? Az ötödik helyre éppen egy ilyen erdészeti videó került. Bükkzsércen ugyanis volt mindkettő, így motorfűrész és lovas fakitermelés is bőven van kisfilmünkben, amint több mint 3600-an néztek meg eddig.

6. Így készült a favágó világbajnokságra a magyar fakitermelő válogatott - Gallyazás Perbálon

Hatodik helyen nem egy klasszikus Erdő-Mező Videó futott be, hiszen a fakitermelő válogatott felkészüléséről csak egy rövid zenés blokkot vágtunk össze. Mégis, több mint 2000-es voltak rá kíváncsiak.

7. Pendli erdészeti gépbemutató - John Deere forwarder, Doosan kotró, Mus-Max aprító

Szintén valamivel 2000 feletti statisztikával a hetedik a Csáfordon forgatott, Pendli István egyéni erdészeti vállalkozót bemutató kisfilmünk. John Deere forwarder, Doosan harvester, Jenz aprító és egyéb gépek is láthatók benne.

8. I. Fűkaszások és láncfűrészesek találkozója Bánkon - Hangulatjelentés

Ha már a rendhagyó videóknál tartunk, akkor ez is az. Hiszen a bánki I. Fűkaszások és láncfűrészesek találkozójáról szintén csak egy zenés hangulatvideót vágtunk össze. Mégis, majdnem 1500-an nézték meg.

9. innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállítás 2014 - Erdészeti gépek, STIHL Timbersports bemutató

Természetesen nem maradt ki a TOP10-ből a soproni innoLingum erdészeti és faipari kiállítás és vásár, ahol az Erdő-Mező veterán motorfűrész kiállítással várta a látogatókat. Általános kisfilmünket a rendezvényről több mint 1100 érdeklődő tekintette meg.

10. A DÖNTŐ - STIHL Fakitermelő Verseny Kaposváron

A tizedik helyre még befutott a STIHL országos fakitermelő versenyének döntőjén készített videója is, ahol válogatott favágók mellett a kaposvári legjobbak is megszólaltak. Itt is 1100 megtekintésről számolhatunk be.

+1 - 50 éves láncfűrészek zúgtak Sopronban - I. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó

A TOP10-be ugyan nem fért be, de pontosan 1000 érdeklődő tekintette meg az I. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó kapcsán készített kisfilmünket. Bevalljuk, hogy nekünk ez volt a kedvenc videónk 2014-ben. Miért? Azért, mert az elmúlt évben ez a kiállítás volt a legnagyobb sikerünk!

(Erdő-Mező Online - www.erdo-mezo.hu) erdomezolike