Erdő-Mező Videó az olaszországi EIMA kiállításról – Erdészeti gépek Bolognából (VIDEÓ)

eima_video1755 kiállító, 150 000 négyzetméter, rengeteg mezőgazdasági és erdészeti gép. Az Erdő-Mező november 12. és 16. között a bolognai EIMA kiállításon járt, ahol az erdészeti gépeket vettük szemügyre. A helyszínen videót is készítettünk.

EIMA képgaléria – 1. nap >>>

EIMA képgaléria – 2. nap >>>

A rendezvényen több olyan gépet is láthatott a magyar erdőgazdálkodó, amely hazánkban is ismert. Helyet kapott például a kiállításon a horvátországi Hittner közelítőgép. De ott voltak az EIMA kiállításon a Balfor tűzifa feldolgozói, az Icar Bazzoli daruk, a hazánkban újdonságként feltűnt olasz O.M.A. eszközei vagy a Negri aprítógépei.


Szerkesztő-operatőr: Gribek Dániel
Vágó: Kovács Zoltán

Csörlővel többek között az Uniforest és Maxwald készült. De a kiállítók között találtuk a Tajfun erdészeti gépeit is. Erdészeti zúzókból szintén nem volt hiány; Seppi m., Agrimaster, Berti, Orsi, TMC… Ráadásul a hazánkban is jól ismert FAE fennállásának 25. évfordulóját is ünnepelte a kiállításon.

A hatalmas területen fekvő statikus gépkiállítás mellett több eszközt a gyakorlatban is bemutattak a gyártók – igaz, az időjárás nem mindig volt kegyes ehhez. Az EIMA gépkiállítás november 16-án végül hatalmas sikerrel zárult. A rendezvényre újabb rekordot megdöntve 235 000 látogató volt kíváncsi.

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?