Forwarderek és harvesterek a szibériai ExpoDrev kiállításon (+KÉPEK)

expodrev_4Komatsu, Ponsse, John Deere, Husqvarna, Stihl – többek között ezek az erdészeti márkák vonzották az érdeklődőket a szibériai Krasznojarszkban szeptember 9. és 12. között megrendezett ExpoDrev kiállításra.

Képgaléria az ExpoDrev erdészeti és faipari kiállításról >>>

 

Ez volt az első alkalom, hogy a hannoveri Deutsche Messe – amely a 2015-ös Ligna kiállítás szervezője is lesz – oroszországi leányvállalata és a Krasnoyarsk Fair Exhibition Company közösen rendezett hasonló rendezvényt. Az esemény a régió legrangosabb erdészeti és faipari kiállítása, amelyen 46 külföldi cég mutatta be termékeit, szolgáltatásait a világ 18 országából.

A woodbusinessportal.com tudósítása szerint a szabadtéri helyszínen teltház volt, a majdnem 4000 szakmai látogató között pedig nagy számban jelentek meg döntéshozók. A kiállított és bemutatott erdészeti gépek mellett a szibériai Faipari Fórum és a “Bioenergia Napja” is nagyon népszerű programnak bizonyult.

expodrev_10

A 155 kiállító összesen 1760 négyzetméteren várta az érdeklődőket, akik nem csak belföldről érkeztek. Németország mellett Svédország, a balti államok, Ausztria, Kína és Japán is képviseltette magát.

A folytatásra pedig nem kell sokat várni, mindössze egy évet; a következő ExpoDrev ugyanis 2015. szeptember 8. és 11. között várja majd az erdőgazdálkodókat, a faipar képviselőit. Ráadásul a szervezők akkor még inkább a gyakorlatra szeretnék fektetni a hangsúlyt.

Helyszín: Siberia International Exhibition and Business Center
19. Aviatorov Str., Krasnoyarsk

(woodbusinessportal.com nyomán Erdő-Mező Online; Képek: krasfair.ru)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?