Kocsányos tölgy, virágos kőris vagy jegenyenyár? Szavazzon a 2015-ös Év Fájára

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Év Fája Kuratórium 2013 után idén ismét lehetővé teszi, hogy az egyesület ágazati hírportálján és az Év Fája tematikus weblapon keresztül szavazzanak erdész tagtársaink, erdész kollégáink és a szakmán kívüli érdeklődők a jövő évi „Év Fájára”, mellyel a 2015. esztendő fafaját választják meg a szavazásban résztvevők!
Kocsányos tölgy, virágos kőris vagy jegenyenyár? Szavazzon a 2015-ös Év Fájára
A hazai fafajokra figyelmet felhívó mozgalom kuratóriuma döntése alapján 2014. november 30-ig a következő fafajokból lehet választani: Kocsányos tölgy (Quercus robur L.), virágos kőris (Fraxinus ornus L.), jegenyenyár (Populus nigra cv. Italica). A szavazásra a felugró ablakon keresztül az Év Fája honlapon nyílik lehetőség, minden felhasználó részére egyszeri alkalommal. Ugyanezen a felületen tekinthető meg a szavazás naprakész állása is.

ev_faja_2015

A szavazás online rendszerébe biztonsági alkalmazásokat is beépítettünk, így kérjük a szavazókat, hogy tartsák be a "fair play" íratlan szabályait. Az érvénytelen szavazatokat töröljük. Jó voksolást kívánunk! Az Év Fája honlap >>> (Forrás: Országos Erdészeti Egyesület) erdomezolike