2015 februárjában újra FeHoVa

fehova_prepA legutóbbi, 21. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb pavilonjában 13 ország 240 kiállítója mutatta be és kínálta látogatóinknak termékeit, szolgáltatásait. A rendezvényre és annak kísérőeseményeire 50 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról.

A folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvény kinőtte immár a Vásárközpont legnagyobb pavilonját, így 2015-ben új pavilon megnyitását tervezik a szervezők.

Míg a vadász, a fegyveres és az íjász kiállítók az A pavilonban kapnak helyet, addig a horgász kiállítók az eddiginél nagyobb területen, egyedüli, kizárólagos tematikaként foglalhatják el standjaikat a D pavilonban, ahol termékeikkel, szolgáltatásaikkal és programjaikkal igazi vízparti hangulatot teremthetnek a látogatóknak.

fehova_2015

2015-ben újra felejthetetlennek ígérkező esemény kerül megrendezésre, melyre számos újdonsággal készül a FeHoVa csapat szakmai partnereivel:

• Trófea bemutatók:
o „Ragadozók világa” – Magyar vadászok ragadozó-trófeái
o Nadler-kiállítás – a 2013-2014-es vadászidény legjobb magyar nagyvadtrófeáiból összeállított válogatás
Kittenberger-bemutató: relikviák és trófeák a híres magyar Afrika-kutató, zoológus, tanár, vadász és természettudományi író hétköznapjaiból (a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása)
Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken
Új, hatalmas FEHOVA AKVÁRIUM, mely kifejezetten a kiállításra készül
Új horgász pavilon megnyitása – A folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvény kinőtte immár a Vásárközpont legnagyobb pavilonját, így új horgász pavilon megnyitására van szükség

Hagyományos programok is várják majd a látogatókat:

• Szarvasbőgő verseny
• Vadászkürt fesztivál
• Íjász fesztivál
• Solymász, vadászkutya és kisállat bemutató
• Gyermekfoglalkoztató
• Pergető medence
• Horgász suli gyerekeknek
• IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás
Egyidejű rendezvények: Budapest Boat Show, Karaván Szalon

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.fehova.hu, +36-1/263-6509

A 2015-ös FeHoVa vadászati kiállítás alkalmával az Erdő-Mező Online és Magazin is kiállítóként lesz jelen a HUNGEXPO területén.

(FeHoVa)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?