Uniós képzési támogatást nyert a Gemenc Zrt. – Az Északerdő Zrt.-nél véget értek a képzések

kepzesi_tamogatas_ezsakerdoA TÁMOP-2.1.3.C-12/ ” Munkavállalók képzése a Gemenc Zrt.-nél” elnevezésű pályázati projekt 118 alkalmazott számára biztosított újabb tanulási lehetőséget. A pályázat keretén belül a munkavállalók számára az informatikai és nyelvi deficitet csökkentendő képzésekkel kívánják helyzetüket, kompetenciájukat erősíteni, a korszerű gondolkodásfejlesztési gyakorlatokkal pedig a hatékony munkavégzésüket fejleszteni. 

A társaság alapvetően négy – erdő- és vadgazdálkodást végző – erdészet segítségével látja el feladatát, ezek a bátaszéki, szekszárdi, hajósi és pandúri erdészetek. Továbbá egy erdészet a hagyományos gazdálkodást kiszolgáló, kiegészítő tevékenységgel foglalkozik, illetve a központ irányítási feladatokat lát el. Az erdőgazdaság – az elmúlt években egyre inkább előtérbe helyeződő – tevékenységei közé tartozik az ökoturisztika is. Az ágazatok ellátásához szükséges irányítási és szervezési munkát felkészült szakemberek végzik, a végrehajtás a fizikai dolgozók feladata.
A cég vezetősége elkötelezett az egész életen át tartó tanulás mellett. Az infokommunikációs technológiák, nyelvi készségek és a berögződött rossz szokások, alkalmazások fejlesztése és frissítése fontos feladat a vállalkozások vezetőinek. A gazdasági, társadalmi és technológiai változások rendkívül gyors és folyamatos alkalmazkodást kívánnak meg. A szerkezetváltási folyamatok kezelésének legfontosabb eszköze a képzés, amelyhez jelen pályázati projekt remek lehetőséget biztosított a szervezetnek.

Véget értek az ÉSZAKERDŐ Zrt. munkahelyi képzései

Befejeződött a Ne bújj a fa mögé! – Maradj versenyképes! – Munkahelyi képzések az ÉSZAKERDŐ Zrt.-nél címmel a Társadalmi Megújulás Operatív Programban indított oktatás-sorozat. Ennek részeként 22 dolgozó gyakorlati informatikai ismereteket szerzett.

A képzés 80 órás volt, tavaly novemberben kezdődött és májusban ért véget. Az erdészeti igazgatóságok adminisztratív vezetői, pénztáros-adminisztrátorai, valamint társaságunk központjának jogi-, valamint bér- és munkaügyi osztályán dolgozók a korszerű irodai programok kezelését sajátították el. A június végéig tartó, 40 órás projektmenedzsment oktatást az erdészeti igazgatóságok műszaki vezetői, és a központban erdőgazdálkodáshoz kapcsolódó munkakörben dolgozók számára szerveztük. 18-an projektek tervezéséhez és megvalósításához szükséges ismeretekhez jutottak. Azért tartjuk fontosnak az ilyen programok megvalósítását, mert így biztosítható, hogy jól felkészült munkatársak dolgozzanak nálunk – mondta Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója.

(Északerdő Zrt. Sajtóközlemény, gemenczrt.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?