Találkozz az Erdő-Mező csapatával az ország számos pontján a következő hónapokban!

erdo-mezoTöbb nyári és őszi program még szervezés alatt áll, de a következő hónapokban biztosan találkozhattok az Erdő-Mező csapatával néhány nagyobb agrár- és erdészeti program alkalmával. Ezeken a helyszíneken a legújabb Erdő-Mező Magazinokhoz is hozzá juthatsz!

2014-ben már eddig is sok rendezvényen részt vettünk; ott voltunk többek között az AGROmashEXPO és AgrárgépShow valamint a FeHoVa kiállításokon, a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, a csáfordi Öreg Traktorok Találkozóján, több erdészeti gépbemutatón. De a nyáron is találkozhattok az Erdő-Mező stábjával az ország számos pontján. Alább kiemeltük azt a négy rendezvényt, ami eddig biztos, és kiemelt jelentőséggel bír.

—-
Szeretné, ha Erdő-Mező Online és Magazin rendezvénye médiatámogatója lenne? Írjon nekünk az erdo-mezo@erdo-mezo.hu e-mail címre!
—-

1. Husqvarna Fakitermelő Verseny:

Az Erdő-Mező ott lesz a június 21-i Husqvarna Fakitermelő Verseny 2014-es megmérettetésén a SEFAG Zrt. Zselici Erdészetének területén, Ropolypusztán. A helyszínről szokás szerint képes tudósítással készülünk, de az Erdő-Mező Magazin 2014/2-es lapszámához is hozzá juthattok!

A Husqvarna Fakitermelő Verseny programja >>>

 

2. Szentlőrinci Gazdanapok:

Önálló standdal, és teljesen új Erdő-Mező Magazinnal ott leszünk a Mecsek környékének legnagyobb agrár-rendezvényén is. A Szentlőrinci Gazdanapok ideje alatt regisztrációs játékkal is várjuk Olvasóinkat. Az időpont augusztus 8., 9. és 10.

A Szentlőrinci Gazdanapok részletei >>>

 

3. II. Vadhoff

Szintén önálló standdal, és a 2014/3-as Erdő-Mező Magazinnal leszünk jelen a második Vadhoff vadászati vásáron, amelyet idén Hódmezővásárhelyen rendeznek meg augusztus 29. és 31. között.

Bővebben a Vadhoff idei részleteiről >>>

 

4. innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállítás

A leginkább kiemelt eseményünk az idei évben is az innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállítás és vásár lesz. A rendezvényen az önálló stand, a regisztrációs nyereményjáték, a friss, külön erre a rendezvényre készülő Erdő-Mező Magazin mellett számos érdekességgel várjuk majd a látogatókat. Arról, hogy ezek mik is lesznek, még a rendezvény előtt beszámolunk! Az időpont; szeptember 10-13.

A szeptemberi innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállítás beharangozója >>>

innolignum_kiallitoi

—-

Az alább felsorolt rendezvények mellett további kisebb-nagyobb programokon is jelen lesz az Erdő-Mező Online és Magazin. Szervezés alatt áll többek között a debreceni Farmer-Expo, a hadjúböszörményi Hajdúsági-Expo, a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, és számos egyéb kiállítás, szakmai találkozó is. Ezekről természetesen szintén beszámolunk majd portálunkon.

Addig azonban Ropolypusztán, Szentlőrincen, Hódmezővásárhelyen és Sopronban biztosan találkozunk!

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?