Nemzetközi koronglövész verseny Galgamácsán a Pilisi Parkerdő Zrt-nél

koronglovesz_pilis2Az elmúlt hétvégén a Pilisi Parkerdő Zrt. Gödöllői Erdészete adott otthont a FITASC HUNGARIAN Grand Prix nemzetközi korongvadversenynek.

22 nemzet mintegy 250 sportlövője vett részt a versenyen, közülük több mint 90 magyar. Szerdahelyi András a második helyen végzett a nyílt versenyben, és az ötből három kategóriában hazai induló nyert. A nagydíjat a Pilisi Parkerdő Zrt. Gödöllői Erdészete rendezte a Valkói Erdészet és a Visegrádi Erdészet segítségével, a Nemzetközi Korongvadász Szövetség, a FITASC védnöksége alatt. Az ideiglenes tereplőteret a Gödöllői Erdészet rendezte be, és az erdészet kollégái a verseny lebonyolításában is részt vettek, a Parkerdőt négy kolléga képviselte a versenyen.

koronglovesz_pilis1

A versenyt a szervezők Ferencz Károly sportlövő, a Pilisi Parkerdő Zrt. 2011-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt munkatársa emlékének ajánlották. A magyar indulókat külön is értékelték, és a nagydíj egyben emlékverseny is volt.

koronglovesz_pilis2

A megmérettetést az állami erdőgazdaságok és az Országos Vadászati Kamara megyei területi szervezetei között is meghirdették. Az eredmény: az első helyezett 485 találattal Pest, a második 464-gyel Békés, a harmadik pedig 463 ponttal Fejér megye csapata. A csapatversenyben a Pilisi Parkerdő Zrt. kollégái a 13. helyet érték el.

koronglovesz_pilis3

(Pilisi Parkerdő Zrt.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?