Fekete nap volt a kedd a traktorosoknak – Kiégett New Holland, baleset Somogyban (+KÉPEK)

A keddi nap balszerencsés volt két traktorosnak is, hiszen Bős környékén egy New Holland erőgép égett ki teljesen, míg Somogyban egy szerencsés végkimenetelű baleset történt, amely könnyen tragédiával is végződhetett volna. Traktorosok fekete napja – képekkel.

Teljesen kiégett egy New Holland traktor a szántóföldön

Bős közelében, egy szántóföldön gyulladt ki a munkagép, s teljes terjedelmében égett. A New Holland típusú traktor a Csiliznyárad felé vezető út mentén található szántóföldön gyulladt ki.

tuz(650x433)

A tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a lángokat, de a traktor totálkárosra égett. Az eset során személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének oka szakértői vizsgálat tárgyát képezi – írja a Paraméter.

traktor_bos_2

Megsérült a karambolban a traktor kezelője

A karambol késő délután történt a 61-es úton. A munkagép az árokba csapódott, vezetője megsérült. A szemtanúk szerint, hajszál híja, hogy az ekevas nem okozott tragédiát.

karambol_traktor2

A baleset a 61-es úton történt, Kiskorpád és Nagybajom között, a Visitag-tanyánál. Információink szerint egy személygépkocsi és egy traktor ütközött össze. A karambolban a traktor az árokba vágódott, vezetője – úgy tudni – könnyebben sérült. Az utat alkatrészek és üvegcserepek borítják.

karambol_traktor3

A helyszínen többen is azt mondták, hogy a személygépkocsit vezető hölgy csak a szerencsének köszönheti az életét. A traktor ugyanis egy ekét vontatott, aminek az egyik vasa, borulás közben a kisautó szélvédőjébe fúródott.

karambol_traktor1

(parameter.sk; kapos.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?