Agritechnica 2013 – Ezüstérmes erdészeti hajtómű a Ziudberg-től

zuidberg02_01_4b07b8876d Az Agritechnica kiállításon ezüstéremmel mutatkozhat be a ZUIDBERG Transmissions és a Kotschenreuther által kifejlesztett egy tengelycsonkos, kétfokozatú hajtómű, amelyet erdészeti célokra ajánl a két vállalat. A világ legnagyobb agrárkiállítását november 12. és 17. között tartják Hannoverben.

Az új fronthajtóműnek köszönhetően az első csörlőnél alacsony terhelésnél kisebb fordulatszámot vagy nagyobb vonszolási sebességet érhetünk el. Finombeállítással a motorfordulatszám állítható – akár fülkéből, akár távirányítással is. A technológia további előnye, hogy ha az első TLT meghajtóra nincs szükség, az automatizált rendszer 3 percen belül lekapcsolja a motort.

zuidberg01_01_611aada926

A hannoveri Agritechica kiállításon a ZUIDBERG Transmissions az 1-es csarnok H124-es standján, míg a Kotschenreuther Forst- & Landtechnik GmbH & Co. KG vállalatot a 13-as csarnok C31-es standján találják meg.

Hazánkban a Zuidberg termékeit a Deraland Kft. forgalmazza, így az Agritechnica díjazott hajtóművét is rajtuk keresztül lehet majd elérni.

zuidberg02_01_4b07b8876d

Az új, erdészeti célokra kifejlesztett kétfokozatú hajtóművet az Erdő-Mező Online a későbbiekben várhatóan részletesen is bemutatja.

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?