Rönkszállító borult fel szombat este, múlt héten egy fával megrakott vonat siklott ki (+KÉPEK)

Rönkfát szállító kamion balesete DunaföldvárnálRönkfát szállító kamion balesete miatt teljes szélességében lezárták a 6-os utat Dunaföldvárnál – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense péntek este az MTI-vel.

Steinbach Zsolt tájékoztatása szerint a kamion a mezőfalvi elágazó közelében tisztázatlan okok miatt az oldalára borult, a balesetben a jármű egy utasa sérült meg. Az úttesten szétszóródott a kamion rakománya. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a forgalmat az M6-os autópálya dunaföldvári északi kijárója és az M8-as dunaújvárosi kijárója között terelték el. Az autópálya-szakasz használata az útlezárás alatt díjtalan volt.

Rönkfát szállító kamion balesete Dunaföldvárnál

Rönkfát szállító kamion balesete Dunaföldvárnál

Megrongálódott buszmegálló a 6-os úton Dunaföldvárnál 2013. október 11-én éjjel.

A múlt héten egyébként egy rönkszállító vonat is balesetet szenvedett – október 1-jén. A vasúti pálya is megrongálódott, amikor keddre virradó éjszaka Vasvár és Püspökmolnári között kisiklott a Zalaszentiván felől Szombathely felé közlekedő tehervonat – tájékoztatta a GYSEV szóvivője az MTI-t. Rázó László közölte: amikor a rönkfával megrakott teherkocsik leborultak a sínekről, a vasúti pálya is jelentősen megrongálódott. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár nagy. A vonatközlekedés Szombathely és Zalaszentiván között október 6-án állt helyre.

Kisiklott egy tehervonat Vas megyében

Kisiklott egy tehervonat Vas megyében

(MTI)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?