Átadták az agrárkamara első tagkártyáit – a NEFAG Zrt.-nek is! (+Kép)

Éder Tamás; Csányi Sándor; Zászlós Tibor; Gyõrffy Balázs; Hegedûs Imre; Dégi ZoltánÁtadták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) első tagkártyáját csütörtökön Budapesten, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK).

A tagkártyákat Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója és Győrffy Balázs, a NAK elnöke adta át. A kedvezményeket is biztosító kamarai kártyákat az OTP Bank gyártotta le a NAK tagságának. Ezt a pénzintézet a kamarával az augusztus elején kötött együttműködési megállapodásban vállalta.

Csányi Sándor hangsúlyozta: az OTP 40 százalékos piaci részt kíván elérni az agrárfinanszírozásban. Az agrárium ugyanis a jövő egyik meghatározó gazdasági területe lesz, ugyanúgy, ahogyan a hatvanas években az energiaipar volt – mondta.

Éder Tamás; Csányi Sándor; Zászlós Tibor; Gyõrffy Balázs; Hegedûs Imre; Dégi Zoltán

Dégi Zoltán, a Nefag Zrt. vezérigazgatója, Hegedűs Imre, a Bicskei Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Zrt. igazgatója, Sain Krisztián fiatal gazdálkodó, Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos elnöke, Losó Adrienn, a Mirelite Mirsa Zrt. igazgatója, Éder Tamás és Zászlós Tibor, a NAK alelnökei és Pethő Jenő Sándor gazdálkodó (b-j) a NAK első tagkártyáinak ünnepélyes átadásán az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron (OMÉK) Budapesten 2013. szeptember 19-én.

Az elnök-vezérigazgató hangoztatta: Magyarország óriási lehetősége, hogy nemcsak képes magát ellátni élelmiszerrel, hanem képes ennél jóval többet is termelni, azaz exportálni is, hozzájárulva a világ élelmiszerellátásához. Ebből megfelelő módon lehet profitálni – tette hozzá.

Megjegyezte, hogy az általa vezetett pénzintézet hálózata és szakembergárdája is alkalmas arra, hogy a magyar mezőgazdaság minden szegmensében mindenkit – a mikro-, a kis és közepes, valamint a nagyvállalatokat is – ki tudjon szolgálni. Erre az OTP Banknak megvannak a megfelelő termékei, nemcsak a hitelezés területén, hanem a fizetési forgalom egyszerű, gyors lebonyolításában is.

Győrffy Balázs, a NAK elnöke arról beszélt: tagságuk természetes elvárása, hogy jó minőségű szolgáltatást kapjon a NAK-tól. Ennek egyik fontos eszköze a kamarai tagkártya, amely számos kedvezmény igénybevételét teszi lehetővé. Így a banki szolgáltatásokon túl várhatóan a Mollal, valamint több mezőgazdasági gépbeszállító, sőt személygépkocsi szállító is kedvezményeket kínál majd a NAK tagjainak.

Győrffy Balázs az MTI-nek azt is elmondta: megújult az agrárgazdasági kamara honlapja, amely a jövőben az eddiginél több és gyorsan frissülő információt tartalmaz.

(MTI)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?